booked.net
 
 

 

Damat

 Emekli Orgeneral Saldıray Berk ve Kozmik oda.. - 13/11/2015





Hamiyet Güçlü
E-Posta
Ergenekon davaları tezgahında, özel yetkili (sonradankomplo tetikçisi olduğu ortaya çıkan) savcı, zamanın 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berki de ifadeye çağırmış ve komutan red cevabı vermişti.. Özel yetkili savcı, bir Assubayın aynı soruşturma ile ilgili olarak, Karargahta ifadesini almak istemiş, Orgeneral, o talebi de reddetmiş ve sonuçta, savcıyı karargaha sokmamıştı..
Rivayet edilir ki, israrcı olursa, karargahın kapısında üzücü muameleye muhatap olabileceği kendisine bildirilmiş ve o da ısrarından vazgeçmek zorunda kalmış, dosya, Ergenekon davasının komplo karargahı olan İstanbul özel yetkili savcılığına intikal ettirilmişti.. Orgeneral Berk, istanbulda konuşlanan, şimdilerde yurt dışına kaçan sözde savcılık ,özde komplo karargahının da ifade verme konusundaki talebine uymadı.. Orgeneral Berk , komployu sezip, özel yetkil savcılara direnirken, aynı tarihlerde, Genelkurmay, Kozmik Odayı, bir başka özel yetkiliye açıtı,, daha sonra ,bütün kozmik planların dost olmayan kuvvetlerin eline geçtiği anlaşıldı..
Yargıtay, Orgeneral Saldıray Berk'in ve eski Savcı, Chp'li vekil İlhan Cihaner'in de aralarında olduğu sanıkların terör örgütüne üyelik suçundan yargılandığı Erzincan davasında beraat kararı verdi..Bir komplo davası daha sona erdi.. Olan kozmik odaya oldu, makarayı geriye sarınca, Emekli Orgeneral Saldıray Berk'in bir komutan olarak , komplolara teslim olmadan ferasetle karargahını savunduğu ortaya çıkıyor, keşke, Kozmik Oda, onun karargajında olsaydı...


Hamiyet Güçlü


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.