booked.net
 
 

 

Damat

 Millet dik duruyor.., - 29/06/2016





Kasım Kandemir
E-Posta
İktidar'a yakın duranların dilinden , "dik dur eğilme , bu millet seninle" sözleri, düşmüyor, her vesile ile, kürsüde kim varsa, koro halinde haykırıyorlar.. Davutoğlu , Yıldırım, kim gelirse gelsin devam , nakarat aynı.., Cumhurbaşkanı ise hareketin banisi olarak, birinci muhatap.. Bu slogan, moral motivasyon için kullanılıyor olabilir ama bir ölçüde de , içinde, yukardakilere "güvensizlik" içerme, riskı taşıyor.... Kendilerini "erdemliler hareketi" olarak adlandıran kadro'dan bir endişeleri mi var, anlaşılamıyor.. Parti üyeleri dışındaki destekçiler de , aynı tavsiyeyi " diren Türkiye, diz çökme Türkiye" formülasyonu ile sloganlaştırıyorlar.. Türkiye'den kasıt, "millet"'in kendisi herhalde... Milletten de şüphe mi duyuluyor, ilk l , anti emperyalist kurtuluş savaşını başarmış bir millete ayıp olmuyor mu...yoksa, kendilerinden mi şüpheleri var..
Kim eğiliyor, kim esniyor, kim bel veriyor ??., millette öyle bir hal yok,..
Ortalık Irak, Suriye Afganistan gibi , canlı bombaların harman olduğu, havai fişek gibi kendilerini patlattığı yangın yeri, millet aslan gibi, işinde gücünde, ekmeğinin peşinde,,
Her katliamdan sonra, sorumluluğu dış güçlere ciro etmekten de vazgeçilsin, adama sorarlar, "kaptan köprüsündekilerin ve sürekli körük yapanların hiç mi sorumluluğu yok..", ağalar, beyler. hanım ağalar..!!
millet, dim dik ayakta, meraklanmayın, kendinize mukayyet olun...


Kasım Kandemir


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.