booked.net
 
 

 

Damat

 Devlet istirahatte millet nöbette..!! - 18/07/2016





Kemal Kara
E-Posta
Millet kararlılık gösterdi, iş devlet ricaline kalsaydı, nurtopu gibi bir "haşaşi darbe" ile karşi karşıya olacaktık.. Cumhurbaşkanının Haşaşi tanımı tam da oturuyor, kanlı icraatlarını haşhaşla dumanlanmış bir halde yapan haşhaşiler ile, hareket eden hedeflere ateş eden, meclisi jet uçakları ile bombalayanlar arasında fark yok.. burada asıl sorun, haşaşi taifesi devlete bu kadar nüfuz ederken, nasıl veya neden başıboş bırakıldılar.. Türkiye Cumhuriyetinin müstesna makamları nasıl "Alamut" kalesinin dehlizlerine döndürüldü..İktidarcı kalemler, Cumhurbaşkanının darbe kalkışmasından, aynı gün ,ancak,saat 15 itibarıyla haberdar edildiğini yazıyorlar..
cnn kanalından, tecrübeli ve ferasetli bir medya mensubunun insiyatif alarak, teknolojiinin yardımı ile ,Cumhurbaşkanınına halka hitap etme imkanı sağlaması ve milletin "görev emrine " itaat etmesi, darbenin olası ciddi sonuçlarnı ortadan kaldırdı ,"teşebbüsün" hasarını minimize etti.. pozisyonları netleştirdi..
Cnn kadrosu ve ekrandaki sözcüsü, yaptığı yayın ile ve cumhurbaşkanını halk ile buluşturarak, tankların'ın üzerine ilk çıkanlardan oldu..
Sonuç olarak,; devlet bütün kurumları ile yeterli hazırlıktan yoksun gözüktü..
Çalakalem, alelacele, usulsüz, kitle halinde tasfiyeler ile gereksiz mağduriyetler yaratılması tehlikesi var..
Tehlike geçmedi deniyor, milkletin "darbesavar" 'lığına güvenirken, sorumluluk sahiplerinin de durumlarını gözden geçirmelerinde ve devlette meydana gelen hasarın tespitini acilen yapmalarında zorunluluk var..






Kemal Kara


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.