booked.net
 
 

 

Damat

 Tramva, at, eşek..!! - 18/04/2017





Keramettin Kargı
E-Posta
Cumhurbaşkanı, sonuçları tartışılan Referandum sonuçları ile ilgili olarak, "atı alan Üsküdarı geçti", geçti borun pazarı, sür eşeğini Niğdeye" gibi veciz(. !!)ifadelerle, meşruiyet iddiasında bulunuyor..
Bir başka idifadeyle, "boşuna debelenmeyin, ben alacağımı aldım, .." havasında,..
Genel merkezde odasının hazırlandığı haberleri var, Anayasa değişiklikleri fiilen yürürlük safhasında,YSK'nun kesinleşme kararı, çantada keklik görülüyor..
Beklenilen sonuç alınmayınca, bütün yaşam konforlarını, Erdoğan'ın sandık başarılarına "bağlamışla"r'ın süngüleri düştü, kem küm ederek zaman kazanmaya çalıştılar.., bereket reis'leri, atı, eşeği yola sürdü de kendilerini toparlıyorlar....!!
Ama, bu sefer, mesele, sadece reis'in çabası ile rayına oturacak gibi görünmüyor..
Muhalefet, referandumun iptalini zorluyor, ..
Sıradan seçim hileleri dışında, YSK'nun "tam kanunsuzluk" itirazlarına neden olan tasarrufu, referandum sonuçlarını gölgeliyor....
İç ve dış demokratlar, Erdoğan'ın demokrasi tramvayından çoktandır indiğini iddia ediyorlar.. Referandum'dan çıkan cılız evet ile , başka bir menzile doğru , at bindiği anlaşılıyor.... Kendisi gibi düşünmeyenlere de, eşeğe binip, Niğde istikametine doğru yol almalarını öğütlüyor..
Dikkati çeken, kendisi, en gelişmiş teknolojiler ile donatılmış, taşıma araçları ile seyahat ediyor, korunuyor,, "demokrasi" söz konusu olsuğunda ise, daha ziyade geleneksel taşıma araçlarını tercih ve tavsiye ediyor..!!


Keramettin Kargı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.