booked.net
 
 

 

Damat

 Milletvekilleri programlarda ne anlatıyorlar ? Ne anlatmalılar ? - 21/04/2020





Emre Gülener
E-Posta
Değerli okurlar;

Milletvekili olmak farklı bir misyon ister. Duyarlılığı ve geleceğe bakışı toplumun önünde olmalıdır. Mesleği , uzmanlığı ne olursa olsun öyle de olmalıdır. Çünkü halkın sizden beklentileri vardır. Siz halk için bir umut, belki, bir çıkış kapısı, belki de karanlıkta yanan bir ışık olacaksınız. Tabii ki, bu işi, Ülke ve Dünya gündemi ile beraber yürütmek zorundasınız. Dünya ve Türkiye, bir veya iki konuya kilitlenmiş iken, siz çıkıp da, fasulyenin faydalarından, bahsedemezsiniz. Bu kısmı işin espirisi, fakat Halkın sizden beklentileri vardır. Hangi Siyasi Partinin milletvekili olmanız, bence birincil derecede önemli değildir. Fakat Atatürk 'ün Partisi CHP de Milletvekili iseniz, bir farklılığınız olmalıdır da.
Bütün Dünya salgın (pandemi), covid19 pandemisi, ekonomik kriz, Çin ABD Rusya Ingiltere Avrupa , arasında devam eden, görünmez savaş ve arkasını, takip ederken, sonuçlarını beklerken .Belkide dev tazminat davalarına gidecek bir süreç yaşanırken, Büyük ekonomik depremlerin gelmesi, konuşulurken, 100 Yıl sonra, ilk defa , bu kadar büyük bir pandemi yaşanırken. Sağlık ve Ekonomik olarak, Türkiye ve Vatandaşlarımız bu durumdan, azami bir şekilde etkilenmişken. CHP Milletvekili olarak , çıkıp da bazı programlarda , bugün Türkiye ve Dünya gündeminde olmayan konuları konuşursanız, sizi kimse dinlemez. Sadece güler ve başka kanala veya program , sosyal medyaya geçer. O program da seyredilmez. Bu da çok normaldir. Halkın beklentilerini karşılayamazsanız , zorlanırsınız. Siyaset acımasızdır. Mesleğiniz , kariyeriniz ,nereli olduğunuz, Dininiz, ırkınız, Mezhebiniz ,Halk için farketmiyor. Bunlara vatandaş bakmaz.İlgilenmez.!!
Bunlara Partinin üst yönetimindeki, siyasal oligarşik yapı bakar. Baktığı içinde, Milletvekili aday sıralama, tercihlerinde, son iki dönemdir, 2015 den beri ön seçim yok. Gerçi ön seçimlerde de örtülü bir, yönlendirici, baskılı, tercih yaptırıldı üyelerimize. Fakat bu, buranın konusu değil. Ama yine de en kötü önseçim , Genel Merkez tercihinden daha iyidir.
Böyle olunca da, Siyasetçinin işi çok zor olacaktır. Nerede zor olacaktır? Efendim bir daha ki seçimlerde zor olacaktır. Hep beraber göreceğiz. Bunu unutmayınız.! Peki bu kişiler Hanımefendiler ve Beyefendiler neden ve nasıl milletvekili oldular ? Onun cevabını Halkımız ve Partililerimiz, üyelerimiz kendileri yorumlayacaklar ve bulacaklardır. CHP için kendimce mücadele etmeye, Doğruları söylemeye devam edeceğim.
Saygılarımla.


Emre Gülener


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.