booked.net
 
 

 

Damat

 Millet, "Masasını" kendi kurar....!!! - 15/05/2020





Bahriye Konuk
E-Posta
İyi parti Genel başkanı "memleket masası " kuralım, dedi, siyaset, araba farına tutulmuş "tavşan" gibi dondu, kaldı....!!
Cumhur ittifakı, Halil İbrahim sofrasında , iktidar nimetlerini taam ettiği için, masaya itibar etmedi,..
Haklı olarak, kuru, kuru, üzeri ballı yiyecekler, ejder meyvesi içecekler, değil de- memleket dertleri ile dolu masa cazip gelmedi.
Davet de, eksik yapılmış ve ülkenin üçüncü büyük partisi, masaya " dertlere" ortak edilmek istenmemişti..
Davet edilmeyen partinin, o tuhaf çözüm sürecindeki "kılavuz" aktörü, davet sahiplerine, -sıkışınca akıl soruyordunuz-, şimdi masada yer açmıyorsunuz, siteminde bulundu..!!
Sanki, "vatana ihanet" sırları ortaya dökülmüştü, cumhur ittifakının sergerdeleri derhal hücuma , diğerleri de, -düşman ile işbirliği yapmış gibi bir mahcubiyet içinde-, savunmaya geçti.., ,...
Anlaşılan, daha düne kadar, Dolmabahçe sarayında, aynı parti yetkilileri ile, "müzakere" edenler, uzaydan gelmiş ve sonuç alamadan, galaksideki yerlerine dönmüşlerdi..
Komik desen değil, ironi desen değil, humor desen değil, mecaz desen değil, yakışan tanım, en hafifi ile, " siyaseten saçmalama"....!
Milyonlarca oy alarak, seçmen güvenine mazhar olmuş bir partinin adına bile "korona" virus muamelesi yapılıyor.., "!!
Seçmeninin oylarını cebe indirirken" pişkin demokratlık" sergileyenler, partinin adını ağzına almaktan imtina ederek, "radikal demokrat" görüntüsüne bürünüyorlar..
Sizler hangi diyarın demokratlarısınız muhteremler diye sorulsa, yanlış mı olur..!!
Son İstanbul seçimlerinde de, "davet dışı" partiye, " çevreden saklanan sakıncalı sevgili" muamelesi yapılmış, cumhurbaşkanı adayı da olan ve takdiri olarak hapiste misafir edilen parti genel başkanı da, "bağrınıza taş basın" çözümünü tavsiye etmişti..
Millet, seçmen, bunlara itibar etmedi, ve sandıkta, memleket masasının ilk ayağı olarak "İstanbul masasını" kurdu.
Endişeye mahal, telaşa gerek yok, bu sefer de , millet kendi masasını kurar, diğerlerine de,- milletin oy takdirlerinden- utanmanın mahcubiyeti kalır.....



Bahriye Konuk


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.