booked.net
 
 

 

Damat

 TFF, "sayıyla kendinize gelin"..!! - 12/06/2021





Metin Oktay
E-Posta
Alla turca falan değil, bu tam da "lümpen" bir tavır..
Milli takım turnuvada ilk maçını oynayacak, karşısında uzun bir yenilmezlik serisi yakalamış İtalya var, maç Roma'da, Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan maçlardan sonra, kısıtlı sayıda seyirci izleyecek. İtalya futbol fanatizmi tribünleri karnaval yerine çevirmiş, bizimkiler de her zamanki fedakarlıkları ile yollara dökülüp gelmişler..
TFF yetkililer, sanki milli takım şampiyon olmuş, Roma'ya kupa kaldırmaya, kutlama tatiline gidiyor havasındalar, seçkin konuklar davet edilmiş, abartılı beyanatlar gırla gidiyor, askeri/savaş konseptli sözcükler ile bezenmiş marşlar sipariş edilmiş, Tv'lerde yorumcular izan dışı futbol hamaseti yapıyorlar..
Maç sonrası istatistiklere bakılınca, vücut ısıları gözlemlenerek, sahada oluşturulan grafiklerin gösterdikleri- nerdeyse yüz kızartıcı, bizim yarı sahada neredeyse yangın var, İtalya yarı sahası kutup sıcaklığındaki bir ıssızlıkta..!!
Sonuç "şimdilik", bu kadar zor günlerden sonra, ülkenin insanları için hayal kırıcı,..
Kalan maçlarda "saha dışı ve saha içi" biraz daha ciddiyet gerekiyor..
Bu jenerasyon için beklentiler uçuk seviyelerde, bir yol kazasına daha tahammül yok, önce kazanın , sonra kutlarsınız...!!









Metin Oktay


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.