booked.net
 
 

 

Damat

 Teflon Tava Siyaseti - 09/07/2021





Hamiyet Görgülü
E-Posta
Akp liderliğinin, siyaset tutuş tarzı, "teflon tava gibi olmak" -üzerine kurulu. olup bitende; iyiler bizim , her türlü çuvallama , diğerlerinin..!!
Cemaat denen iblis taifesi ile zamanın ruhuna uygun organik ilişki içinde olup, darbeye muhatap olunca, kendilerine ait -"siyasi sorumluluğu" yok sayıp, ilgili ilgisiz kişileri yedi cetlerine kadar- kurutmaya çalışmak ve sonra da dönüp, muhalefeti fetöcü ilan etmek, bu siyasetin bir parçası.
Liberal kılavuzluğunda, akil insan portreleri eşliğinde, "açılım" başlatıp, sınır boylarında çadır mahkemelerinde, , ellerindeki kan kurumamış gerilla bozuntularını , "pişmaniyeyi fazla kaçırmış pişmanlar" gibi, ibra edip, daha sonra, Diyarbakır surlarında, hendekler açılınca, güvenlik güçlerini- kendi vatanını kendi insanından kurtarmak mecburiyetinde bırakıp, muhalefete pkk ile özdeşleştirmek de- bu siyasetin bir başka parçası..
Düne kadar, birbirleri hakkında, düşünürken bile insanın yüzünü kızartacak ithamlarda bulunanların, bugün, ittifak siyaseti üzerinden, karşı tarafı "zillet" parantezine alması da, aynı siyasetin bir başka sonucu..
"Zillet" tahkirinde bulundukları sadece partililer değil, milyonlarca seçmeni zillete düşmekle( oy vermekle) suçlamış oluyorlar.. ..
Bu ithamın karşılığı; zillete oy veren milyonların , bu muhteremler kadar ferasetleri yok, onun için zillet ittifakı yanında saf tutuyorlar..
Kendi siyasetlerini her vesile ile "zemzem" ile yıkıyorlar, ama her türlü illegal faaliyet iddiası tozu dumana katıyor, siyasetin tavasında hiç iz bırakmıyor..
Tava mı çok teflon, yoksa bu arkadaşlar mı çok umursamaz , anlaşılamıyor..!!!




Hamiyet Görgülü


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.