booked.net
 
 

 

Damat

 Taliban ile işbirligi" insanlığa karşı suç".. - 27/08/2021





Deniz Ruzgarseven
E-Posta
çoluk çocuk ölmese " layiginizi buluyorsunuz" ahkami kesmek bile makul sayilabilir..!!
Rubicon gecildi. " Medeniyet !! " donusu olmayan yolda, bedel odeme zamanalarindayiz..
Yüce İslamın arkasina siginarak , coluk cocuk ve ozellikle kadin bogazlama itiyadinda olanlar ile halvet olanlarin yedigi herzelerin bedelini ne yazik ki masumlar odeyecek,,
Dis politikda " ayiyla cuvala girilmez, yalar mi sever mi belli olmaz" denir,,!! Bu guruhlarla horona girenler icin akibet daha vahim. Ayinin insafini cok arayacaklar !!!
Uluslararasi Ceza Mahkemesi tam da kendini dunyanin jandarmasi goren bu muktedirlerin gemini kasmak icin kuruldu,,ama ne care , bu nlari yargilayamaz, cunku : majestelerinin yargisinin gucu , her yerde oldugu gibi- zayiflara . ornegin - kullanisli Sirp kasaplari- geciyor..!!
Bu kan iciciler ile iliskiye girenler insanlik sucu islediler ve bu suc kapsaminda Uluslararasi Ceza Mahkemesi gorev alaninda yargilanmalari gerekir..
Afganistanin icine edip Talibana teslim ederek - uzerine de tuy dikenler, simdilerde real politik yutturmacasi ile isbirligi yapmaya hazirlaniyorlar..!!
Real politiginizi katledilen Afgan kadinlarin ruhlarina, cocuk yasta cariye yapilan kiz cocuklarinin yitip giden hayallerine anlatin, bir nebze haysiyetiniz varsa !!
Mustevli emelleri icin; bagnazlarin genleri ile oynayarak kendilerine aparat yapanlar, yarattiklari Frankenstein' leri muhatap almak zorunda kalacaklar. Bunun adi da real politika olacak öyle mi?!!
Cumhur ittifaki da ayni bataklikta ilerlemeye calisiyor, muhalefetin tutumu da net degil..!!
Ama, baska bir sorun var. T.C. Anayasasinda " Laik Devlet" degistirilemez ve vazgecilemez bir unsur olarak yer aliyor...
Tanimak, diplomatik iliski kurmak, insanlik sucuna ortak olmaktir, isbirligi ise Anayasal suc kapsamindadir..
Islam medeniyetinin velud tarlasinda hacli zihniyetinin zehirli gubrelemesi ile ortaya cikan ayrik otlari veya sune zararlilari, once Islam alemi icin guncel ve yakin bir tehdittir..


Deniz Ruzgarseven


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.