booked.net
 
 

 

Damat

 Nato, Veto, ABD üsleri, Kuvayi Milliye ruhu..!! - 27/05/2022





Candan Kazancı
E-Posta
Cumhur ittifakı, üç beş siyasi mültecinin peşine düşmüş, İsveç ve Finlandiya'nın Nato üyeliğinin önünü kesmeye çalışıyor..
İttifak ortağı; gerekirse , "Natodan çıkarız Türk dünyası ve 57 İslam ülkesi yeni bir güvenlik teşkilatı kurar yolumuza devam ederiz" restini çekti...
Külliye kodamanları , İsveç ve Finlandıya heyetleri ile , müzakere halinde, "veto"pazarlığı yapılıyor.. ..
Halbuki, güney sınırımızın dibinde, Abd, son model silahlarla teçhiz ettiği 80.000 teröristi eğitiyor..!!
İsveç veya Finlandiyada pertavsız ile terörist kovalanacağına , "ne yapıyorsun stratejik ortak" çağrısı yapıp,Abd ile masaya oturmak gerekmez mi ??
F35 leri parasını verdik alamıyoruz , F16'lar için rica minnet prantezinde, beklemedeyiz...!!
Yunanistan, diğerleri bir tarafa , burnumuzun dibinde ipsaladan 4.5 saat uzakta Larissa'da devasa bir hava üssü kurdu,
iskri Erken Uyarı Üssü, Kastelli, Kalamata ve Andravida Hava üsleri, Dedeağaçtaki Yanuli karargahı, v.d Giritte 'de Suda Deniz Üssü her gün biraz dah genişletiliyor..
Geçen Yıl Ekim ayında , imzalanan Karşılıklı Savunma İşbirliği Anlaşması çerçevesinde , Abd ve Yunanistan neredeyse , Keşan'da , aile mahremiyetine girecek haldeler...!!
Son zamanlarda olduğu gibi, Kılıçdaroğlu yine imdada yetişti,"Nato ile pişpirik oynayacağımıza terör örgütlerinin ( Pyd ve Fetö...) en büyük destekçisi olan Abd üslerini kapatalım , getirin meclise , Kuvayi Milliye ruhu ile destekleyelim " çağrısı yaptı..
Hakkını vermek lazım, son zamanlarda , Kılıçdaroğlu , Kırkpınar işi , hep üstten güreşiyor, amiyane tabiri ile gıcırı bükme yapıyor.
Bu çağrıya iktidarın cevabı ne olabilir, eğer kulaklarının üzerlerine yatarlarsa , Nato'ya kılıç çeken kahraman rolü, inandırıcılığını kaybeder, .. Kolpaya düşer..
Abd üsleri eski Türkiyede kapatıldı, o zamanlar Abd ricacı pozisyonda uzun zaman debelendi, sonra eski Türkiye'nin affına mazhar oldular..!!.
Kılıçdaroğlu ve Kuvayi Milliyeciler mecliste bekliyor, getirsinler meclise, hem üsleri hem de dolaylı olarak, Nato'yu hizaya alalım, görsünler bakalım, el mi yaman bey mi yaman ..!!
Yok eğer bu cesareti gösteremezlerse, Külliyede ejder meyvesi içirip göndersinler bu iki ülke heyetlerini, hayat pahallılığı milleti paçasından tutuşturdu, alev yukarılara doğru çıkıyor, yapacak daha ciddi işler var..





Candan Kazancı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.