booked.net
 
 

 

Damat

 Bu zamlar sonunda milletin, "selası" okunur. - 17/07/2023





Sami Paşaoğlu
E-Posta
Zam sağanağı devam ediyor, millet başını kaldıramıyor, yağmur altında, saçak altına sinmiş serçeler gibi "akibet" bekliyor..
Motorlu taşıtlar vergisinin-geriye dönük- duble tahsilatı ile ilgili kanun görüşülürken , oturuma katılmayan muhalefet vekilleri var..
Zamları , protesto etmek için , ana muhalefet teşkilatları , il başkanlıklarından, çaresiz,ümitsiz, acınasıı "kapalı devre" kınamalar yapıyorlar..!!!
İktidar , bir gün Nato zirvesi, bir gün Körfez Emirlikleri ziyareti, uluslararası semalarda , dünya çapındaki imkanları oan uçağı ile turlar atıyor,..
TC. Devletini , bir kişinin kalemin ucuna bağlayarak, yönetenler koalisyonu , çeyrek yüzyıla yakın iktidarları sonucu , milletin donundaki lastiğe kadar zam yapmak zorunda kaldılar...!!
Bir beş yıl daha böyle devam ederse, milletin mabadında zam yapacak don lastiği ve de tabiidir ki , "don" dahi kalmyacak gibi..!!
Arada bazıları , milletin gazını almak için ,- biraz fazla mı yükledik !!- endişelerini içeren beyanlarda bulunuyorlar..
Öznesi belirsiz eleştrimsi tweetlere bakılırsa , iktidat tepelerinin, olup bitenden haberi yok,
15 Temmuz "sela" ları okunurken milletin ciğerine zam kazığını sokmanın uygunsuzluğundan bahsediliyor, sabah ezanı esnasında , yapılırsa "uygun "olabilirmiş gibi..!!
Millet dayanıyor, sesi soluğu çıkmıyor, her türlü darbeyi sineye çekmiş gözüküyor....
Padişah'ın, yapılan "haksız" zamlarla ilgili - tebaam ne yapıyor-sorusuna- yancıların" verdiği cevapta olduğu gibi, , "millet" şimdilik sessiz, ama gidiş , milletin çiftetelli oynamaya dönmesine doğru gibi..!!





Sami Paşaoğlu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.