booked.net
 
 

 

Damat

 Milli takımın forması - 25/03/2016





Metin Bartu
E-Posta
Avrupa şampiyonası yaklaşırken hazırlık maçları yapan milli takımımız, İsveç maçına yeni bir forma ile çıktı.

Türkiyede futbol piyasasası, marka değeri olarak önemli bir potansiyele sahip, dünya ölçeğinde modern stad sayısı artıyor, çim sahalar Anadolu'nun en ücra köşelerine kadar yayılmış durumda, lisanslı futbolcu sayısı, her katagoride, önemli bir havuz imkanı sağlıyor, profesyonel liglerde birçok takım yarışıyor; özetle, uluslararası başarı için her türlü imkan futbolun emrinde.

3 Temmuz 2011 sürecinde, futbolun moral değerlerine operasyonlar yapıldı ve tribünlerin ruhu yaralandı.
Toplumsal çoşkuyu dinamik tutan futbol müsabakalarına bilinçli olarak gölge düşürüldü. Silahlı kuvvetlere yapılan saldırılara paralel olarak sosyal yapıda, taraftar hassasiyeti üzerinden parçalanmalar oluşturulmaya çalışıldı.

Seyirci sayısında azalmalar gözlendi, Son zamanlarda, yaraların sarılmaya yüz tuttuğuna dair işaretler var. Kulüplerin mali durumlarını, uluslararası standartlara uyarlama çabaları da gündemde.

Son dönem maçlarında, farklı renklerde milli formalar kullanılıyor.
Futbolun aşk ile oynandığı, borsada değil, arsada sevildiği, tribünlerde rakip taraftarların kol kola maç seyrettiği dönemlerde, milli takımımızın giydiği, standart, göğsü ay yıldız kuşaklı formalar, futbolumuzun rehabilitasyon döneminde daha uygun olabilir.


Metin Bartu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.