booked.net
 
 

 

Damat

 Hani/Diyarbakır Kilis, TSK'nin kayıpları - 12/04/2016





Rüstem Denizci
E-Posta
Bomba yüklü tankerle Jandarma karakoluna yapılan saldırıda şimdilik 2 asker hayatını kaybett, çok sayıda yaralı var, Kilis' her gün roket mermileri düşüyor, yaralılar var..Karşılık olarak, angajman kurallarına göre fırtına obüsleri belirsiz hedefleri vuruyor... Karokol saldırısında yaralanan askerlerin, şehit arkadaşlarını uğurlarken çekilen görüntüleri yayınlandı, , kafası, göz ,vücudu yaralı, sargılar içinde,- tekerlekli sandalyede olan da var-,askerlerin görüntüleri birçok bakımdan hüzün verici..
Kendi ülke sınırları içinde, , Jandarma karakolunda ibu seviyede tahrip edecek bir saldırının gerçekleşiyor olması, sorgulanması gereken bir durum.. Yaralanmış, sargılar içinde askerleri bu halleri ile törene iştirak ettirmek, pisikolojik savaş bakımından sakıncalı.. Sokak arasında çatışmalarda, asker ,tuzakalrın içinde Emniyet teşkilatı ile omuz omuza savaşıyor, Binbaşı şehit oluyor, karakollara meskun alanlarda saldırılar yapılıyor ağır zayiatlar veriliyor, Kilis, nerdeyse, hedef tahtası, çocukların eğitim gördüğü yerlerin, yakınına mermiler düşüyor , Silahlı kuvvetler, , niteliği tanımlanmamış ve en riskli alanlarda, sivilleri de koruma zorunluluğu altında yaptıkları mücadelede, güvenlik kuvvetleri ile birlikte daha fazla korunmaya ihtiyacı var..
Tv yayınlarında alt yazı olarak geçen kayıp haberler milletin vicdanını rahatsız ediyor, Kahpe tuzaklarda canların yitirilmesi,yaralanması, daha fazla ilgiyi, dikkati, tedbiri gerektiriyor, Bu ülkenin geleceği,Sadece, tuzaklar içinde, çarpışan ,yiğitlerin sırtına yüklenemez.. .. , yan gelip yatıp, hamasi nutuklarla geçirilecek zamanlarda değiliz..r..


Rüstem Denizci


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.