booked.net
 
 

 

Damat

 Aşı'nın saltanatı..!! - 15/01/2021





Kenan Hayırlı
E-Posta
Dün akşamüstü An-karada hareketli saatler yaşandı. Cumhurbaşkanı partisinin üst yetkili kuruluna başkanlık etti. Toplantı sürerken, kendilerinin aşı olacağı haberleri servis edildi, medya teyakkuza geçti ve alt yazılar akmaya başladı," tarihi an" yaklaşıyor gibi bir hava yayın akışlarına hakim oldu..!!
Parti sözcüsü , her toplantı sonrası olduğu gibi; geniş bir demokrasi diskuru çekmeye başladı.... medya ona odaklandı.. ulusal, bölgesel, küresel konularda partinin tutumu ile ilgi yorumlar yaptı, bermutat, demokrasimizin, diğer demokrasilerle kabili kıyas olmayan niteliklerini öne çıkarttı, insan hakları konusundaki aldığımız mesafelere dikkat çekti, diğer sözde gelişmiş demokrasilerdeki yetersizliklere göndermelerde bulundu, , , Kongre baskını vesilesi ile Abd 'nin demokratik değerler sistemindeki gerileyişe de değindi.
Muhalefeti de, her daim yaptığı gibi, siyasetsizlik yozlaşması içinde tanımladı. her toplantı sonrası olduğu gibi engin müktesebatından "solo" hitabı ile kamuoyunu yararlandırdı..
Cumhurbaşkanı tamam da Parti sözcüsü konuşurken de, demokrat medyanın esas duruş göstermesi ayrıca dikkate değer bir hal almaya başladı...
Parti yetkilileri , Bakanlar ve diğer rical-i devlet de tarihi ana tanıklık etmek üzere aşı mahalline lüks araçlar ile intikallerini tamamladı..
Sonunda , muhabir, heyecanla anonsa başladı ve eskort araçlarının göründüğünü müjdeledi, seyredenlere öyle gelmiş olabilir ama , sanki Cumhurbaşkanının şehir hastanesine girişini anlatırken sesi titredi, duygulandı..
Kendilerinin içeri alınmayacağını, izdiham nedeniyle yalnızca devletin resmi haber ajansının bu önemli anı tespit edeceğini de ekledi.
sonunda , Cumhurbaşkanı , aşı oldu, aşı hakkında ileri geri konuşan münafıklara ve millete gerekli mesajı verdi. ..


Kenan Hayırlı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.