booked.net
 
 

 

Damat

 Fetö imamına vip muamelesi, amirallere elektronik kelepçe..!! - 19/04/2021





İsfendiyar Topçu
E-Posta
15 Temmuz kalkışmasını, hava kuvvetleri imamı, darbe karargahının yakınında(Akıncı Üssü) nerdeyse cürmü meşhut halde (kamera kayıtları ortada) üzerinde GPS cihazı ile yakalandı.. İçi boş dosya ile sevk edildiği Savcılık tarafından ifadesi alınarak serbest bırakıldı, kendisi hakkında, "hileye dayanak olmak üzere" üç ayrı tutanak tutulduğu ortaya çıktı, hemen akabinde hava alanında görüntülendi, gayet sakin bir şekilde yurt dışına kaçtı...Ne adli kontrol ne elektronik kelepçe,, beyanına itibar edildi, hazret, meğer; darbe günü, "ucuz arazi kapatmaya" gitmiş..!!
Dünya "devlete ihanet" tarihinde bu kadar ayrıcalıklı bir örnek var mıdır bilinmez..
Bu ülkenin, hakiki askerleri emeklilik günlerinde hassasiyetlerini kağıda döktüler, muhalefetin demokrat hassasiyeti tavan yapmışları tarafından, zevzeklik ile itham ve iktidar yancılar tarafından darbeci ilan edildiler, aralarında , Ergenekon kumpas davalarında yurt dışından gelerek fetö yargısını Türk yargısı zannederek teslim olup, senelerce hapiste tutulanlar var. Adli kontrol şartı ile ve elektronik kelepçe takılarak, evlerinde fiilen " tutuklu/hükümlü" bir mahkumiyet aldılar..
Ortalama 60-65 yaş aralığındaki eski askerlere (80 yaşında olan da var..), bir yerlere kaçmasınlar diye, elektronik kelepçe takmak, hava kuvvetleri fetö imamına yapılan ayrıcalıklı muameleye bakılınca , daha da kalp kırıcı bir boyuta ulaşıyor....
Yargı karşısında herkesin boynu kıldan ince, ama herkesin eşit olması koşulu ile..
Karılarını, sevgililerini kıyasıya darp edenlere reva görülmeyen , elektronik kelepçenin , eski askerlerin bileklerine takmak, onların hürriyetlerini engelleyebilir, ama, senelerce taşıdıkları ve yıllara bağlı emekleri ile çoğalttıkları rütbelerinin haysiyetine gölge düşüremez....
Cumhurbaşkanı, Başkomutan sıfatı ile, emekli, muvazzaf asker ayırımı yapmadı, doğrudur, asker askerdir, ama, komutanın da asker seçerken adil davranmak sorumluluğu vardır..
Bir dönem, asker seçmede yapılan yanlışın maliyetini, bu millet- ödemeye devam ediyor. Her gün bir zuladan fetö iblisleri deşifre ediliyor..
Sonuç olarak, anlaşılan ; Ergenekon kumpaslarından alınacak dersler bitmedi, …!!




İsfendiyar Topçu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.