booked.net
 
 

 

Damat

 "Eskidendi " - 27/01/2022





Fazilet Vefalı
E-Posta
Akp genel başkanı "dil kopartma" müeyyidesinin muhatabının Sezen Aksu olmadığını söylemiş ve kendisini -toplumun kalbine dokunan , bir sanatçı olarak övmüş..
Durumdan vazife çıkarıp, cezayı -kafaya sıkma şeklinde - geliştiren toramanlar hafif ters köşe olsalar da, -kerteriz reisten alındığı için,- tornistanı basarlar ..!!
Küçük ortağın lideri Sezenin serçeliğine yaptığı tatlı sert tehditten döner mi, yoksa sürdürür mü kendi bileceği iş..!!
Bugünün Türkiyesinde siyaset ;, manevra ve takiye üzerine şekillendiği için çoğunluk da olan biteni ciddiye almıyor..
kim ciddi, kim kimin değirmenine su taşıyor, anlamak için pösteki saymakla eşdeğer bir mesai gerekiyor..
Günlük siyasetin çoraklığı tamam da insan yine de sormadan edemiyor, Adem ile Havva'dan günümüze -ne arada- sanatçı dili koparıp , serçeleri zemmetmek safhasına geldik .. !!
Akabinde de, nasıl bir gecede, ülkenin mutlak muktedirine, "çakar almaz filinta" taşıyan avcı nağmesi yazıp, onlarca dile çevrildi..
Hemen arkasından da tweet mesajı ile değil, canlı yayında çanakçı "cerid-i havadisçilerin sorusuna, serçe güzellemesi yapıldı, cami minberinden verilen mesaj -muhatabı belirsiz- hale getirildi..
Sezen hanım, siyasi kariyerinin en kritik dönemeçlerinden birinde , genel başkana, heybesinde Türk insanı ile birlikte biriktirdiği bütün güzel duyguları ile sınırsız destek vermiş, diğerlerine de , "iki cihanda lekeli" lanetini layık görmüştü..
Muhtemelen siyasetçinin beşeri vefası ağır bastı, eski duygulara dönüş yapılmış gibi, muhabbetleri daim olsun.
Sezen Aksu " avcı" şiiri metaforunda, kendisini "ben herkesim" olarak konumlandırıyor.. zor gibi görünen bu zamanında "herkes" ona sahip çıktı, ama ne yazık ki onun "herkes" olduğu zamanlar , bir başka güzel şarkısında olduğu gibi.. "eskidendi, "....!!






Fazilet Vefalı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.