booked.net
 
 

 

Damat

 Siyaset arenasında bir yumuşatıcı "Bakan Nebati"..!! - 12/05/2022





Mustafa Soylu
E-Posta
Fay hatları gidererek ağır stres biriktiren iç siyasette, sayın Nebati insancıl tavırları ile adeta bir hava yastığı görevi yapıyor..
Son derece zor bir dönemde ve şartlarda adeta , Türkiyenin yokluk ateşinin içine düştüğü bir cenderede, elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Kullandığı üslup alışılagelmiş olanlar uymuyor, iktidar üslubu gibi değil, daha insancıl, iyi temennileri var..
En son, başını alıp giden gıda enflasyonuna çare için sektör temsilcileri ile ( kırmızı, beyaz et, yumurta üreticileri) bir araya gelmiş, fiyat politikalarında mutabakat arayışına girişmiş, açlık sınırında biriken milyonlar için var gücümüzle çalışacağız diyor, iri laflar sarfetmiyor, gülümseten sözler söylüyor, rüzgara karşı üfürmekten, zart, zart etmekten daha inandırıcı, narh uygulaması sopasını da kullanmamış, bir işe yaramadığı da ortada...
İktidar sözcüleri ise; genel olarak, didaktik, ders verir gibi, hafiften azarlar tonda, serbest sitilde ve mülkiyetini bütünüyle temellük edip işgal ettikleri " demokrasi kürsüsünden" ayar veriyorlar..
Toplantı sonralarında bilgilendirme adı altında , sanki toplama kamplarına konuşuyorlar..!!
Derinlik sarhoşluğu gibi , sanki bir demokrasi sarhoşluğu var , vurgun yemiş gibiler, kendi gerçeklerine , kayıtsız şartsız iman edilmesini istiyorlar..
Halbuki , hayal başka , Türkiyenin bugünkü gerçekleri bambaşka...!!
Bakan sayın Nebati, gözlerime bakın diyor, hiç olmazsa bir ışıltı olduğu iddiasında , diğerleri ise, milletin üzerine sadece sert projektör ışıkları tutuyor.. laf aramızda , pek de -milletin dertlerine derman olmuyor..!!


Mustafa Soylu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.