booked.net
 
 

 

Damat

 Kolpacı "leşler" pazarlığı..!! - 25/07/2022





Bahar Soylu
E-Posta
Necip Hablemitoğlu, 18 Aralık 2002 tarihinde evinin önünde silahlı saldırıya uğradı, hayatını kaybetti, o gün, bu gün hala , iddianame hazırlanamadı, "dava zaman aşımı" tehlikesi var.
Bazı devlet düşmanı ayakların nasırlarına bastı, araştırmalar yaptı, kitaplar yazdı..
iktidar ve kadrolu yağcı takımının - "şeyhlerinin"-her yerlerini yalama yarışına girdikleri -, cemaat denen çetenin, asker yapılanmasını deşifre etti, hayatını ortaya koydu, kaybetti..
Son zamanlarda, hidayete eren bazı mahfiller, yeni bir şüpheli tipolojisini masaya sürdüler..
CIA, kritik örtülü operasyonlar için özel kişiler eğitir, kod adları ile tanımlanır ve bağlı oldukları operasyon timleri ile anılır, işleri bitince "bilgisayar " malzemesi gibi "delete" edilir, tedavülden, kendi usullerince kaldırılırlar..
Netflix'te Grey Man orijinal adı ile yeni gösterime giren bir film var, 2022 yapımı, gizemli bir CIA ajanının CIA'ın sırlarını ortaya çıkarmasını hikaye ediyor..
Bir iki gündür, özel kuvvet geçmişi de olan bir asker emeklisinin, Hablemitoğlu'nun katli ile ilgili "av" olduğu operasyonlar kamu oyuna yansıyor..
Ergenekon radarına yakalanmış, bu hengamede avukat ruhsatı almış ve taze bir avukat olarak, olmadık kişilerin vekaletini alma başarısı göstermiş,( biri Türkiye'nin en baba holdinginin damadı ve yavru holding sahibi, diğeri ABD hazinesini tokatladığı ve aynı zamanda kara para aklayıcısı olduğu iddia edilen, şu anda Abd savcıları ile " ne kadar yatarım" pazarlık safhasında olan ve Türkiyede de iktidar eteklerinde çok dolaşmış- biri.. !!) "
Adı ile, sonradan sahte olduğu söylenen bir hesaptan, "devleti başınıza yıkarım" tehditi tweet edildi. o da bir dönemin moda lafı, "tuğlayı çekerim" diyor,
Kim kimi tehdit ediyor veya kime mektup yazıyor, şimdilik belirsiz...!!
Kim bunlar, koca TC Devletini "duvardan bir tuğlayı çekip" birilerinin başına yıkacak kadar cüret sahipleri??!!
Duvardan bir tuğla çekilince yıkılacak devlet, olsa olsa , kolpacıların devleti olur, yurttaşların devleti değil..
Ortalık toz duman, Hablemitoğlu'nun eşi, noktayı koymuş; "hukuk ve adalet maymun edildiğine göre, leş muhabbetlerinin tedavülde olması normal" diyor...









Bahar Soylu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.