booked.net
 
 

 

Damat

 Kılıçdaroğlu "Çetele" tutuyor...!! - 26/09/2022





Mehmet Asker
E-Posta
Kılıçdaroğlu, İŞİD canilerince katledilen iki askerden kayıp olan Fethi Şahin'in ailesini ziyaret ettikten sonra sosyal medyada bir paylaşım yaptı, devleti ve Peygamber Ocağı dediği orduyu "suspus olmakla" eleştirdi, Erdoğan eleştirilmesin diye şehadet kurumuna dahi ihanet edildiğini iddia etti..
İki askerin hikayesi, tarihimizin utanç sayfalarında yerini aldı ..
İnsanlik tarihinin en vahşi çetelerinden biri olan İŞİD, 2016 yılında, sınırımızın hemen dibinde , askerlerimizi kaçırdı, canlı canlı yakarken, görüntülerini de yayınlama cüreti gösterdi.
İşin tuhafı, kimlikleri tespit ve teşhis edilen caniler Türkiye'yi komşu kapısı yapmışlar, girmiş,, çıkmışlar, ikamet etmişler, ticaret yapmışlar..
Dünyanın neresinde bir çatışma varsa alel usul seğirtenler, mücavir alanlarda, aynı cevvaliyeti göstermiyorlar..
Ne idüğü belirsiz, caniler , Nato'nun en büyük ikinci ordusunun askerlerin kaçırıp canlı canlı yakıyorlar, millet haberi, katil video kayıtlarından ve araştırmacı gazeteciden öğreniyor..
Bu cüretin kaynağı, 4 Temmuz 2003 te Erbil'de özel kuvvetlerin başına çuval geçirilmesine de- sus pus kalınmış olması...
O hadisede de, Celal Talabani'nin oğlu, Kubat Talabani, Abd paralı askerleri, askerlerimizin başlarına çuval geçirirken - her ne nedense orada bulunmuş ve rezaleti filme çekmişti..
Yine tuhaf olan, o zibidinin , daha sonra, Kuzey Irak Bölgesel Yönetiminin resmi görevlisi olarak geldiği Ankara'da protokolle ağırlanması !!
Bu dönemin öncelikleri farklı , Mısır'da gösterilerde hayatını kaybeden kız için neredeyse ulusal yas ilan ediliyor, ama, saçı göründüğü için katledilen kız hakkında "tıs" yok...
Kılıçdaroğlu anlaşılan yakın tarihin bir çetelesini tutuyor, …
Devlet yetkilileri ve peygamber ocağı dediği ordunun komuta kademesini, hem suspus olmakla, hem de şehadet kurumuna ihanet etmekle itham etti..
Bunlar önemli kelamlar, yarın , roller değişirse, bugüne kadar kulak arkası edilen bir çok olay, gündem konusu olabilir...




Mehmet Asker


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.