booked.net
 
 

 

Damat

 Muhalefete suç duyurusu, iktidara konser..!! - 03/11/2022





Hasan Bağımsız
E-Posta
Hem Jandarma Genel Komutanlığı hem de Emniyet Genel Müdürlüğü Kılıçdaroğlu hakkında, yeni "sansür" yasası üzerinden suç duyurusunda bulunmuş.
Ana muhalefet lideri, uyuşturucu kullanımındaki yaş haddinin giderek düştüğünden bahisle endişelerini sert bir üslupla dile getirdi..
Türkiye'nin transit olmaktan merkez (tüketim) lokasyonuna geçtiği iddiaları var.
Kılıçdaroğlu, bu iddialar ile birlikte kaynağı belirsiz para miktarındaki artışı da ileri sürerek, eleştiride bulundu, muhatabının güvenlik güçleri olmayıp siyasi sorumlular olduğu
konusunda kamuoyu hemfikir, ama, güvenlik bürokrasisi başındakiler , konuyu kurumsallaştırıyorlar..
Öncelikle, uyuşturucu geçişleri ve kullanımında yoğunluk olduğu konusunda istatistikler ve uluslararası raporlar yayınlanıyor..
Net hata noksan kalemindeki giderek artan, -olağan dışı- oynaklık da sır değil, Merkez Bankası bilançosu ortada..
Muhalefetin bu konuları dillendirmesi görevi gereği, çünkü; hem kullanım yaşının ilk öğretim çağına indiği konusundaki iddialar,, hem de uyuşturucu torbacılığı suçundan hapishanelerdeki kişi sayısının, toplam sayının neredeyse üçte birine geldiğine dair istatistikler biliniyor.
Tabii ki güvenlik güçleri can siperane çalışıyor, emekleri inkar edilemez, ama , beka sorununu dilinden düşürmeyenlerin , uyuşturucu konusunda ek önlemler getirmesi ihtiyacı da tartışılmaz..
Kılıçdaroğlu , makro siyaset üzerinden eleştiriyi yapıyor, çocukların geleceğinin tehlikede, olduğu sinyalleri var.
İçişlerine bağlı güvenlik bürokrasisi, Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu yerine ,eğer gerçekler farklı ise, basına açık olarak kamuyu aydınlatabilir....
Bu iddialara nesnel, belgeli cevaplar vermek yerine , iktidarın propaganda şarkısını, külliyede , hazirun'un tapşın çırpmaları eşliğinde , iştiyakla söylemek de takdire şayan ama konunun ciddiyeti bakımından göze batıyor..!!..



Hasan Bağımsız


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.