booked.net
 
 

 

Damat

 Vardiya sırası kime geliyor..!! - 24/07/2014





Yelda Gür.
E-Posta
Ergenekonla başladı ve bir dizi dava ile devam etti,Komutanlar, gazeteciler, öğretim üyeleri v.d ağır hukuk ihlalleri ile dolu bir yargı tezgahından geçirildiler. Yargılananların aileleri, "vardiya bizde" adı altında, sivil destek ekipleri kurdu ve yakınlarını senelerce destekledi, pes etmedi..
Hükümet ile çalışan Genelkurmay başkanı dahil olmak üzere, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezaları bol keseden verildi..
Anayasa Mahkemesi, adil yargılama yapılmamış, mahkumiyetler geçersiz, yeniden adil bir yargılama yapılmalı, dedi, yargılamalar yenilendi..
Ergenekon ve diğerlerinin soruşturmalarını yapan ekip, başbakan ve bakanlarını soruşturdu ve ortaya tarihin en büyük yolsuzluk iddialar ile dolu dosyalar çıktı.. Başbakan, bu soruşturmalardan cemaat denilen yapıyı sorumlu tuttu ve eski ortaklarına açıkça harp ilan etti..
Ergenekon ve diğer davalarda soruşturma yapan ve orduya kumpasla suçlanan ekipler, şimdi başbakana kumpas yapmaktan göz altına alınıyorlar, hem de kendi uyguladıkları yöntemlerle, gece yarıları, elleri kelepçelenerek..
Cemaate yakın oldukları söylenen bu güvenlik mensuplarının yakınları,emniyetin karşısında toplaşıp, yakınlarına destek veriyorlar.. Ergenekon ve diğer kumpas mağdurları senelerce direndi, bu insanlar da muhtemelen direnecek..
Soruşturmaların, genişleyeceğini bizzat başbakan, miting meydanlarında ilan ediyor..
Siyaset gözlemcilerine göre, "keser döner sap döner, gün gelir hesap döner" durumu var..Başbakanın da savcılığına soyunduğu, güçlü medya ve akademi destekli operasyon tam manasıyla çuvalladı, bağırsaklar temişzleniyor derken, hukuk amel oldu gitti..
Bu operasyonun akibeti de kısa zamanda ortaya çıkar..
Keser dönmeye başladı ve arkasından da hesap dönüyor, keser değil rüzgar gülü mübarek..Operasyon keseri yakın zamanda bir daha dönerse, yeni hesap nasıl görülecek belirsiz, vardiyalar hızla değişmeye başladı, Bakalım, kimler vardiya sırasına girecek


Yelda Gür.


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.