booked.net
 
 

 

Damat

  r Genelkurmay Başkanına sorular.... - 30/10/2014





Behiye Tasmacı..
E-Posta
Askerlerimiz çarşı ortasında kafalarından vurularak katlediliyor. İşid'in eli bağlı kurbanların kafasını kesmesi ile arkadan gelip sivil askerlerin başlarına kurşun sıkılarak katledilmesi arasında fark yok...
Genelkurmay Başkanının görev ve yetkilerine ait kanunun 2.nci maddesi gereği,; silahlı kuvvetlerin savaşa hazırlanmasında, personel, istihbarat, harekat,teşkilat, eğitim ve lojistik hizmetlerine ait ilke ve öncelikler ile ana programların tesbitinde, görev ve yetki sizde..
bazı aklı dağınıklar, savaş mı var, diye sorabilirler, terör örgütü, TSK ile savaş halinde olduğunu defalarca açıkladı,,yalancı ateşkesler ile oylamalar sürerken kahpece can almalar devam ediyor..
Mensuplarınızı korumak adına, kanun gereği, anaprogramların yapıldığını farz ederek,
bu kadar kolay can kayıplarını nasıl izah ediyorsunuz.??
Katledilen askerlerin çocukları, eşleri ve yakınlarının neler hissettiğini düşündünüz mü.??
Sokaklarda katledilen sivil askerlerin kaybı karşısında, toplumsal vicdanın nasıl bir galeyan içinde olduğunu farkedebiliyormusunuz..??
Size emanet bu vatan evlatlarının pisi pisine öldürülmesine, eğitim zayıatı olarak bakmadığınızı bilerek,
sokaklarda kahpece pusularda düşen, çocuklarımızın kanları, mısır püskülünden süpürgelerle temizlenirken, toplumun vicdanında hangi lekeleri bıraktığının farkındamısınız..??
Gün gelir, bu insanların ve geride bıraktıklarının ahı'nın herkesi tutabileceğini ve komutan olarak vebalin sizde olduğunu hiç düşündünüz mü..??

.


Behiye Tasmacı..


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.