booked.net
 
 

 

Damat

 TSK ve bitmeyen operasyonlar... - 26/07/2017





Remzi Gokkkaya
E-Posta
TSK'ya yapılan ve yapıla gelmekte olan hayasız operasyonlar sürüyor. En son hamle, "Kemalist subaylar darbe yapabilir" tevziratı.
Eskı bir balyoz mağduru asker yazdı, feveran etti, "ne yaptı ulan bu ordu size" sözleri ile... TSK kimseye bir sey yapmadı, milletin ordusu, Anadolu'nun yoksul evletlarını devsirdı , asker yaptı , komutan yaptı..
Mesele , Turkiye Cumhurıyetını , ne idüğü belirsiz bir hale getirme kavgasında, TSK'yı inzibat çavuşluğu seviyesine indirmek.

Ergenekon ile birinci darbe vuruldu, Kemalistler temizlenmeye çalışıldı, yetmedi; 15 Temmuz cemaat darbe teşebbüsü bahane edildi, geride kalanlar temizlendi (yaşlar arasında kurular da yakıldı, planlı olarak).. yetmedi, tetikçiler," Kemalist unsurlar darbe yapabilir" yalanı ile, akılları sıra beyin yıkayarak, geride kalan ne kadar, haysiyetli subay varsa, temizlemek istiyorlar.
Efendiler, siyasetin ağaları, bu yol, yol değil, yeterince oynadınız ,artık oynamayın genleri ile , peygamber ocağının, gün gelir , lazım olur, pişman olursunuz.



Remzi Gokkkaya


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.