booked.net
 
 

 

Damat

 Sıfır noktasında manevra..!! - 27/09/2017





Kartal Çadırcı
E-Posta
Referandum'dan bir kaç gün evvel başlayan askeri tatbikat caydırıcı etki yapmadı, Barzani aşireti sandığı ortaya koydu, kendi ifadelerine göre de, istediği sonucu aldı....
Askerimiz Habur civarında, manevra düzeninde, ama, Kuzey Irak pek umursamıyor gibi.. En son( bir minübüs ..!!)Irak askeri, tatbikata katıldı, ama, bölgesel yönetimimin ağaları iri ,iri konuşmaya devam ediyorlar..
Akp'nin , gayr-ı resmi destekçisi, Mhp lideri Bahçeli yazılı açıklama ile, ".. Türkmen bölgelerine birlik ve bütünlük mücadelesi için müdahale etmek üzere 5000 ülkücü gönüllünün hazır olduğunu ileri sürdü..
Açıklamada, yalnız ülkücü milliyetçilerin değil, misak-ı milli milliyetçilerinin de ruhunu okşayacak ifadeler var, "Barzani ateşle oynamış, ateşte yanmayı da göze almıştır" sözcükleri, ağızdan, "esnerken "çıkacak bir hafiflikte değil, tam tersine, koç başı gibi,, vurduğu yeri yıkacak cinsten..
İktidarın bazı yetkilileri, bırakın askeri opsiyonu, ekonomik ambargoyu dahi, gereksiz görüyorlar, sınırda , "dostlar alışverişte görsün", misali bazı tedbirler mırıldanıyorlar..
Bahçeli, muhtemelen,Tsk'nın sınırın bu tarafında tozu dumana katmasını yeresiz bulduğu için, parti milislerine sefer görev emri çıkarmış görünüyor..
Tsk bir tarafta, ülkücüler bir tarafta, , eğer bu kadar ses çıkardıktan sonra, görüntü zayıf kalırsa, "ses var görüntü yok " durumu ortaya çıkar ki, prestij kaybı, ağır olur..
Çıtayı yükseğe koyuyorlar, çekilen silah patlar, kural budur, Bu kadar ağız dalaşından sonra, un helvası kıvamında müzakerelere girişmek, iktidar ve mhp bir yana, Türkiye'nin de inandırıcılığını zedeler..



Kartal Çadırcı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.