booked.net
 
 

 

Damat

 Kumpas mağduru Ebru Binbaşı Nato'ya karşı...!! - 20/11/2017





Feraye Korkusuz
E-Posta
Nato tatbikatında, sanal hedeflere- devletin kurucusu Atatürk ve şimdiki Cumhurbaşkanının konulmasının farkına-Deniz Kuvvetlerini temsilen katılan Ebru Binbaşı varmış, komutanlarını haberdar etmiş, rezalet ortaya çıkmış..
Ebru Binbaşı, kumpas mağduru, fetö tezgahı "Askeri Casusluk ve Şantaj Davası"nda , " devletin gizli belgelerini elde ettiği , bazı uçakların fotoğraflarını çektiği v.s gibi iddialar ile yargılanmış, 5 yıl hapis cezası almış, Yargıtay bu hükmü onamış, Anayasa Mahkemesinin, "yargılananların haklarının ihlal edildiği" kararı sonucu görevine dönmüş ..
Tsk'nin seçkin askerlerini "asma budar" gibi budayıp hayatlarını karartan, ordunun kademelerinde , zaaflar doğuran, kumpas davalarını, tiyatro seyreder gibi seyredip, arada bazı replikleri, var gücüyle alkışlayıp destek verenler, sanal tatbikatta , Türkiyeye hakaret edildi diye şimdilerde, Nato'ya ,sanal/digital ortamlardan kılıç sallıyorlar..
"Özür yetmez", diyenler mi istersiniz, Abd ile savaşırız "diyenler mi, istersiniz,..ortalık kılıç şakırtılarından geçilmiyor..
Bu iri laflar sadre şifa değil, Türkiyede aktif vaziyette, Nato ile ilişkili 28 harekat ve radar üssü olduğu biliniyor.. Nato, Abd üslerini de , ihtiyaç halinde kullanıyor..
Hiç olmazsa bir tanesinin faaliyetlerini, sembolik olarak askıya alma yönünde, "müzik notası kıvamında" bir nota verilemez mi, ....
Bu cesaret gösterilemiyorsa, Ebru Binbaşı, nota'yı tatbikat merkezinden vermiş, onunla idare edilir artık.. !!!!


Feraye Korkusuz


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.