booked.net
 
 

 

Damat

 Kanun Hükmünde Kararnamelere kudsiyet izafe etmek..!! - 31/12/2017





Rüstem Bekâroğlu
E-Posta
Son kararnamede, kıraathane üslubuyla yazılınca belirsizlik ortaya çıktı ve haklı eleştiriler yapıldı. AKP kurucusu eski Cumhurbaşkanı da , " yanlış anlaşılmalara meydan verilmesini önlemek lazım" mealinde , bir şeyler söyleyince , iktidarın yazıcı ve söyleyicileri , sandalyesine raptiye koyulmuş öğretmen gibi havaya sıçradılar.
Oysa mesele basitti ;
Sorumsuzluk ve de cezasızlık sağlayan düzenleme, haliyle tedirginlik yarattı ,
" birileri bu durumdan , bu düzenlemeden , vazife çıkararak , asabiyet gösterip, bahane ittihaz ederek , hasım gördüklerine zarar verebilir mi? endişesi " nin yarattığı kaygılar dile getiriliyordu . Zinhar, bu muhteremlerin iktidar konforlarına müdahale yoktu, insancıl bir endişenin izhar edilmesi, söz konusuydu. Anayasa Komisyonu eski Başkanı Prof. de bu kaygıyı destekleyecek yönde mesajlar yayınlamıştı ..
Fakat , heyhat , vatan hainliğine doğru ucu acık salvolar başlatıldı, devam da ediyor, " geriye basmayız " havası estiriliyor.
Halet -i ruhiye söyle gözüküyor;
Karşılarında düşman kuvvetleri var, kararnameyi eleştiriyorlar, dolayısıyla iktidarımıza saldırıyorlar.
iktidarlarının dokunulmaz olduğunu kabul etmeleri bir ölçüde anlaşılabilir, " kararnamelerin" de " münezzeh " bir konum almaları, pek sağlıklı bir duruma işaret etmiyor.
Olağanüstü hal kararnamelerini , kamyon lastiğine kadar istismar edeceksin , sonra , iki satır eleştiri yapanları " zındık " ilan edeceksin..
Eyyyy; iktidar yanında tek sıra halinde dizilenler, kararnameler,
“ Ayet- i kerime " değildir .
Bir de , " şirk" e bulaşmayın!!!!!



Rüstem Bekâroğlu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.