booked.net
 
 

 

Damat

 Papa'dan dua talep etmek....!! - 06/02/2018





Meryem Telli
E-Posta
Cumhurbaşkanı Vatikan'ı resmen ziyaret etti, ağırlıklı gündem Kudüs olmakla birlikte, diğer meselelere de değinilmiş olması muhtemel....
AB'nin kurucu belgesi Roma Anlaşmasının 60.yıl dönümü münasebeti ile AB liderleri ve 27 üyenin devlet ve hükümet başkanları, geçtiğimiz mart ayında, Papa tarafından Vatikan'da kabul edilmişti..
Erdoğan, bu ziyaret ile ilgili olarak, (Ankara toplu açılış töreni ) " gittiler Vatikan'da tüm AB üyesi ülkelerin liderleri kuzu kuzu orada oturdular ve Papayı dinlediler. AB'ye Türkiye'yi 54 yıldır niye almıyorlar anladınız mı .? Olay tamamıyla açık ve net söylüyorum; haçlı ittifakıdır..." iddiasında bulunmuş ve bir başka vesile ile de
( Sancaktepe toplu açılış töreni,) ; ".... hayırdır Vatikan'da neden bir araya geldiniz? Papa'nın huzurunda neden neden buluştunuz?, Papa'nın başkanlığında toplanıyorlar. yahu Vatikan ne zaman AB üyesi oldu? Haçlı ittifakı kendini gösterdi"..sözleri ile eleştirilerini sürdürmüştü..
Cumhurbaşkanı, bu defa , aynı Vatikan'da , aynı Apolistik sarayda, haçlı ittifakının başı olarak ima edip, eleştirdiği Papa'dan, " dua " talep etti..
Vatikan ziyareti öncesi , bir İtalyan gazetesine verdiği mülakatta, "dindarlığım her şeyden önde gelir" . beyanında bulunmuştu..
Dua talebi, "duası makbul" olana yapılır.. Cumhurbaşkanı, Haçlı İttifakının başı gibi gördüğü Papa'dan dua talep ettiğine göre, duasını makbul addediyor olabilir....
Hadis-i şeriflerde, duası makbul olarak sayılanlar arasında, ihsasen dahi olsa bir başka din ulemasına atıf yok, ama, Hulus-i Kalb( itminan-ı kalb..) ile yapılan her dua muhteremdir,..
Cumhurbaşkanı, duasını talep etmekle , Papa'ya ayrıcalık yapmış. Allah Kabul Etsin















Meryem Telli


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.