booked.net
 
 

 

Damat

 Sen ,biraz geri dur, Hasan ağbi.... - 05/06/2018





Nevin Besli
E-Posta
Son zamanlarda , Cumhurbaşkanına, şahsını muhatap alarak en ağır "demokrasi" eleştirilerde bulunan kişi, Hasan Cemal..
Bir zamanlar, Tayyip Bey'in" Hasan ağbi" diye hitap ettiği Hasan Cemal, "o zamanlar "Tayyip bey'i "demokrasi havarisi" olarak yere göğe koyamazdı.
Demokrasiyi inhisarlarına alanlardan olan Hasan Cemal, diğerleri gibi, Tayyip bey'in zemzem suyu ile döndürüldüğü iddia edilen "demokrasi" değirmenine , elekle çok su taşıdı.
Demokrasinin saf çocukları, genel geçer demokrasi retorikleri ile eyleşirken, Boeing pilotu gibi check list'ini uygulayan, Erdoğan, her gün hedefine biraz daha yaklaştı, güçlendi.
Klasik bir kuramdır, " ihtilal önce kendi evlatlarını yer".. Erdoğan, mevzilerini tahkim ettikçe, safraları atmaya başladı, önce, bu arkadaşlar terhis edildi..
Hasan ağbi, nispeten şanslı, her nedense hürriyetinden yoksun bırakılmadı, aynı durumda olanlardan bazıları , müebbet ile yargılandılar, hüküm giydiler, yargılamalar yenilenmezse veya uygun bir zamanda, "genel af" çıkmazsa, işleri zor gibi.
24 Haziranda,, Cumhuriyetçiler ile, numaralı cumhuriyetçiler sandıkta hesaplaşacak..
Hasan Cemal ve onun gibiler, cumhuriyetçi cephede değiller, numaralı cumhuriyetten de dışlandılar, şimdilerde kendi cephelerinden, kendi ikballeri için muhalefet pozisyonundalar..
Cumhuriyetçi cepheye katkıları, marjinal seviyede bile değil, Cumhurbaşkanına muhalefetlerinin bu cephe bakımından bir değeri yok, ..
Bu nedenle, hem yetmez hem de hayır.. Sizler bu işe karışmayın.."Hasan ağbi"...!!



Nevin Besli


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.