booked.net
 
 

 

Damat

 Katar uçağına karşı İş Bankası Hisseleri..!! - 17/09/2018





Kemal Kara
E-Posta
Son günlerde , kur faiz tartışmaları arasında, kaynatılmaya çalışılan Katar uçağı , CHP li bir vekilin araştırması sonucu gündeme girdi ve kallavi faiz arttırımı ile eş değerde kamuoyu ilgisi çekti..
Uçak , her türlü görgü ve tevazu kurallarını aşan bir ihtişamı temsil ediyor, Körfez mütegallibesi, enerji kaynaklarını, kendi kişisel konforları için fütursuzca kullanıyorlar., taharet muslukları da altından mı diye merak ediliyor.. Hangi kültürde, hangi dinde bu kadar günaha yakın bir ısraf alışkanlığı var ??!!..
,..
Katar şeyhi, Cumhurbaşkanını çok sevdiği için, satışa çıkardığı uçağı, satıştan vaz geçerek- hibe etmiş..
Cumhurbaşkanın uçak havuzu yeterli, Katarlının uçağına ihtiyacı yok..salon salomanje uçaklar ile gidip geliyor.. her seferinde de, yanında götürdüğü matbuat efradını etrafına alıp , büyük masa pozu veriyorlar..
Şeyh,madem bir güzellik yapacaktı, neden sıfırdan bir uçak sipariş edip, gün aşırı geldiği Türkiye'ye şahsen getirip bir sürpriz yapmamış..
Kendi kullandığı ve değiştirmek istediği uçağını hibe etse ne olur satsa ne olur..
Türkiye, Katar'da askeri üs kurdu, bu günlerde karışık olan körfezde bayrak gösterip, Katar himayemde mesajı veriyor, Katar'ın şeyhi de kullandığı uçağı Türkiye'ye hibe ediyor,..yakışıksız bir durum ..
Dolar milyarderliği, görgü sahibi olmaya yetmiyor.. "Cumhurbaşkanı, uçak Türkiye'ye hibe edildi, bana değil" diyor, ama bir referandum yapılsa , bakalım,
millet bu ikinci el hediyeyi kabul edecek mi..,
Sorular şunlar;;
koskoca Türkiye, Katar hibesine mi kaldı..!!
THY , hibe uçağı yapan Boing'e, son olarak 60 uçak siparişi verdi,, -pazarlıklarda , bonus fiyatına- bir protokol uçağı sıkıştırılamaz mıydı..??!!, Cumhurbaşkanı racon kesmeyi sever, Katar'lı muhtereme, uçağı iade edip , daha üstün özellikleri olan bir uçağı havuza katsa, itibara daha uygun olmaz mı... ,
Bir de, Katarlının uçağı konuşulurken , Atatürk'ün mirasına girmek de ne oluyor, Atatürkün mirası olan AOÇ Külliye yapıldı, yetmedi mi..??


Kemal Kara


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.