booked.net
 
 

 

Damat

 Mustafa Kemal , "kitaba" sığmaz.. - 24/01/2019





Nurcan Denli
E-Posta
Mustafa Kemal kitapları, yok satıyor,, son örnek, içeriğinden çok fiyatı ile gündemde.. , "hatıra baskısı ve sınırlı sayıda baskı" tanıtımı ile yüksek fiyattan satışa çıkmış ve anında tükenmiş..
Mustafa Kemal'in doğum tarihi ve ölüm saatine reklam amaçlı göndermeleri ancak "bezirganlık" zaafiyeti ile açıkamak mümkün..
Batıni amacı ne olursa olsun , "zahiren", bütün çağların en önemli tarihi şahsiyetlerinin başında gelen bir ismi, bu gibi basit satış promosyonlarının konusu yapmak en hafif tabiri ile yakışıksız.
Mustafa Kemal, Cumhuriyetin genlerine ve milletinin de ruhuna sinmiş bir vatan evladı olup,hangi siyasi görüşten olursa olsun, herkes için "siyaset üstü" bir kimliktir..
Her türlü karşıt propagandaya rağmen, değeri, zamanın ruhuna inat, zaman içinde artmaktadır..
Türk milleti, vefa sahibidir, bir kahveye kırk yıllık hatır sayar , kendisini, silah arkadaşları ile tarihin çukuruna düşmekten kurtarıp, çağının en modern devletini kuran Mustafa Kemali bir lider olmanın ötesinde kurucu bir baba olarak hatırlamaktadır......
Dünyada, milleti ile yediden yetmişe aynı duygularda buluşan ,-bir asır önce yaşamış,göçmüş - "fani" örneği, yok mesabesindedir..
Mustafa Kemal, sadece "benim" diyenlerin değil, herkesindir, ..
ve herhangi bir kitaba sığmayacak boyutlardadır..





Nurcan Denli


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.