booked.net
 
 

 

Damat

 Zillet'in Şamarı...!! - 24/06/2019





Ceyda Kazancı
E-Posta
"Zillet" dedikleri taraf, kendilerine "cumhur " diyenlere sağlam bir şamar vurdu..
Cumhurbaşkanı, seçim meydanlarında, millet "zillet" ittifakını kastederek !! , şunlara bir "Osmanlı tokadı atmaya hazır mısınız" metaforu ile kendi kitlesini coşturdu,..
Zillet dediklerine Osmanlı tokadını layık gördü, ama, bu taraf , sandıkta, beklendiğinden de kuvvetli , sağlam bir Cumhuriyet şamarı indirdi..
Şamar ile tokat arasında fark var, şamar, daha kapsamlı ve darbe tesiri daha ağır, bir de yerden yemek ihtimali var, zincirleme reaksiyona sebep olabilir, (..erken seçim gibi...)
Ustalık döneminde böyle bir darbeye muhatap olmanın ek maliyeti de yabana atılmamalı..!!
Buradan çıkarılacak derslerin en önemlisi, milletin bir kısmını -kendi jargonları ile söyleyelim-, "ötekileştirmek", zillet, illet gibi kıraathane ağzıyla hakaret etmek, ters teper,,
Bu milletin çoğunluğunun genlerinde, Cumhurbaşkanın sevdiği dizelerdeki gibi, "uysal koyun" olmak, yok, .. arkana kimi alırsan al, durum değişmez, mahcup olursun, bugün, tam da olan budur..
Daha da önemlisi, bu kadar sene politikada at koşturacaksın, milletin önemli bölümü seni baş tacı edecek, sen geride kalanları kucaklamanın yollarını arayacağın yerde, küfür siyasetine dalacaksın,..
Cumhurbaşkanı, kısa süreceği anlaşılan ustalık döneminden , hızla erken emekliliğe doğru yol alıyor, üstelik , emeklilik bekleyen mağdur vatandaşlar gibi, yaşa takılma sorunu da olmayacak ... ..!!



Ceyda Kazancı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.