booked.net
 
 

 

Damat

 "Vurun abalıya ..!! - 16/09/2019





Rüstem Dalgıç
E-Posta
Özellikle "Mahalli Seçimler"en sonra, Chp'ne saldırılar arttı.. Cumhur ittifakı ve destekçileri , , özellikle Hdp üzerinden Kılıçdaroğlu'nu ve Chp'ni hırpalamaya çalışıyor..
Seçim ittifakları ve sonuçları bu atmosferi doğurdu..... Cumhur ittifakı bütün gücüyle abanmasına rağmen, millet ittifakını istediği ölçüde örseleyemedi ve büyük şehirler ölçeğinde ciddi hayakl kırıklıkları yaşadı..
Kılçdaroğluna şehit cenazesinde linç girişimi ile tansiyon arttırıldı ve Hdp önündeki kürt annelerinin terör örgütüne bir şekilde katılmış çocuklarının izini sürmelşeri ile yeni bir evreye gelindi,..
Çocukların terör örgütünce kaçırılmış anneler Hdp il Başkanlığı önünde artan sayılarda toplanmaya devam ediyorlar, iktidar yanlısı sanatçılar da annelerin yanında resim veriyorlar,.. Cumhur ittifakı da, Chp'ni , Diyarbakır annelerine destek vermemekle ve Hdp dolayısı ile de terör örgütü yandaşlığı ile suçluyor,
Bahçeli, hafta sonu, Chp'ni tarihsel köklerinden uzaklaştığı hem terör örgütü, hem de silahsız cemaat örgütü yandaşlığı ile
" eşzamanlı" itham ederek, bütün eşikleri aştı..
Aynı Bahçeli, seçim arefesinde, 37 silahsız askerin koyun gibi boğazlandığı pusuyu atan terör guruhuna liderlik eden Osman Öcalan'ın devlet televizyonunda seçim propagandası yapmasına da hoşgörü ile yaklaşmıştı..
Cumhur ittifakına göre Türkiye'nin ciddi bir "beka" sorunu var..
Sayın Bahçeli,
Bu nedenle olsa gerek, düne kadar, "süt sağılmaz teke" metaforu ile cumhurbaşkanı olamayacağını iddia ettiği sayın Cumhurbaşkanı ile, bekayı kurtarmak adına, güçbirliği yapıyor.
Chp, açılım sürecinde, Terör ile Mücadele Kanunu" bakımından ciddi sorunlar doğurabilecek , konjonktürel temaslar hakkında, terör propagandası suçlaması yapmadı, aynı bağlamda, terör ile iltisaklı faaliyetlerin soruşturulabilmesi için, bir defaya mahsus "ucube" anayasa değişikliğine onay verdi, hdp'li vekiller soruşturmalara/kovuşturmalara uğradılar..
Hal böyle olmasına rağmen, her iş bitmiş , iş , Chp'nin ,Diyarbakır annelerine destek vermesine kalmış gibi bir siyaset üzerinden, Chp'ni terörize/kriminalize etmek, nasıl bir muhakemeye dayanıyor, anlaşılması güç ve inandırıcı değil, biraz, "göle maya çalmak" gibi duruyor..


Rüstem Dalgıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.