booked.net
 
 

 

Damat

 Vurun Kılıçdaroğluna..!! - 25/11/2019





Ruhsar Doğrucu
E-Posta
23 Haziran'da "tekrar" İstanbul seçmlerinin açık farkla kazanılması sonucu, mahalli seçimlere cila çeken Milllet İttifakı ve Ana Muhalefet lideri, partisi ile birlikte hedefe oturtuldu..
Büyük iş başarılmış , olmaz denilen olmuş, seçimlerin efendisi olarak kabul edilen Cumhur İttifakı ve onun tabii liderinin, sokak sokak, bilbord, bilbord verdiği mücadeleye rağmen, yenilmezlik algısı yıkılmış ve 23 Haziran sonrası artık, seçimlerin çantada çulluk olmadığı ve her türlü sürprize açık olacağı kanaati yer etmeye başlamıştı..
Her türlü muhalif eleştiri karşısında, sürekli sandık kozunu çeken iktidar cephesi, 2023'e kadar seçim olmayacağı algısını yerleştirmek için her fırsatı kullanmaya başladı, ,,
Mart kuzusu gibi sandık sonuçlarına rıza göstermeyeceği, İstanbul seçimlerinde, tecrübe ile sabit iktidar ittifakı, Kılıçdaroğlu'na göz dağı verme operasyonununa "göz yuman" bir tavır içine girdi.. ,
Bir şehit cenazesinde, Ankaranın göbeğinde, İçişleri Bakanının, Milli Savunma Bakanının ve Emniyet üst görevlilerinin huzurunda, sapı silik bir serserinin Kılıçdaroğlunu yumruklanması, "kurtlar vadisi" dizisi izler gibi izlendi..
Terör örgütleri ile içte dışta cansiperane mücadele eden, her gün onlarcasını etkisiz hale getiren Devlet, kuru gürültücü bir güruhun, Kılıçdaroğluna saldırısını önleyemedi..!!
Üstüne, arkadan sinsice sokulup, Kılıçdaroğlunu yumruklayanın elini öpenlerin,,, sosyal medyada paylaşımları hakkında da hiç bir işlem yapılmadı, hoş, yumruk atanın da bir heykeli dikilmediği kaldı..
Son olarak, Türk basın tarihine asparagas, "kurgu" haberciliğinin mucidi olarak geçen bir gazeteci, bir internet yayıncısı ile birlikte, etkili bir Chp'linin , Külliye ile ortak Chp genel Başkanlığı tezgahı kurmakta olduğu haberini ,köşesinden yaydı..
Kurgu tezgahında ismi geçenler, kendi siyasi pozisyonlarına göre mevzuya dahil olup, köpürmesine katkı yaptılar..
En kestirmesini Cumhurbaşkanı yaptı, siyasi asparagasın şahikası olan yalana, ,Cumhurbaşkanlığını ortaya koyarak meydan okudu...
Sonuçta, son seçimlerin başarılı partisi ve Genel Başkanı, Türkiyenin bu kadar meselesi varken, Kurultay arefesinde, hizip kavgaları ile eyleşen bir fotoğraf kadrajına sokulmak istendi.
Chp'nin son seçimlerdeki Cumhurbaşkanı adayı da, kumpasta kendi ismi geçtiği için , "bu palavralara karnımız tok, Chp'de mayası bozuk olmaz" diyeceğine, "Chp içinde çetelerin varlığını iddia edip" , tezgahın değirmenine elek ile su taşıyarak, Cumhurbaşkanı seçimleri sonrasındaki garip sükutunun tersine bir celallenme içine girdi.. !!
2020, Seçimlerin eli kulağında bekleyeceği bir yıl olacağa benzer, dolayısı ile, etek altı hamleler çoğalacak gibi..
Bu saatten yapılan her tezgahın, Kılıçdaroğlu'nun itibarını arttırma ihtimalini de yabana atmamak gerek..



Ruhsar Doğrucu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.