booked.net
 
 

 

Damat

 Adil Öksüzü , Zindaştiyı sal, milletvekillerini hemen tutukla..!! - 05/06/2020





Berrin Kalaycı..
E-Posta
15 Temmuz kalkışması sonrası, darbenin baş aktörlerinden biri olan Adil Öksüz, darbe gecesi,cürm-ü meşhut halde yakalanmış, diğer yakalanmışlarla birlikte -don paça- ağırlanmış, sonra da , "iyi sıhhatte olsunların" müdahalesi ile "el bebek gül bebek "salıverilmişti, muhtemelen yurt dışında,
Yakın zamanda, coğrafyanın sayılı eroin kaçakçılarından olduğu suçlamasından dosyası olan, Zindaşti nam- medyaya göre-uyuşturucu baronu/taciri,- ( fetö bağlantısı iddiası da var..)..yakalanıp, kısa bir ağırlamadan sonra - "hukuk kurulu üyesi" ünvanlı bir akademisyen/siyasinin hakime "adaleti çabuk tecelli ettirin" ricası ile salınmış ve hemen yurt dışına geçerek, muhtemel adli kazalardan kendini korumaya almıştı.
Herhangi bir vesile ile kazara- hukukun pençesine düşmüş olanlara karşı baba şefkati ile yaklaşan iktidar sakinleri, konu, muhalefet" olunca, amansız bir adalet avcısı kisvesine bürünüyorlar..
Senelerdir bekletilen mahkumiyet dosyalarındaki hükümler, bu sefer , ittifak ortağının serzenişli talimatı ile- ansızın genel kurulda okunup, muhalif milletvekillerinin seçilmişlik unvanları iptal edildi....
Daha, hükümleri okuyan başkan vekilinin, vekillerin, milletle vekalet ilişkisini re'sen kaldıran replikleri meclis tavanında asılı dururken, bir kaç saat içinde, milletvekilleri göz altına alındı ve tutuklandılar..
İşlemlerin bu kadar seri usulde tamamlanması ve taze/ sabık ve sakıt milletvekillerinin, hak ettikleri yerlere alınmaları adalete olan güveni arttırıyor..!!
Demokrasinin/sandığın cilvesi olsa gerek, milyonlarca seçmen , darbe organizatörlerinden veya uyuşturucu baronlarından- daha tehlikeli kişileri meclise taşıyabiliyor..!!!


Berrin Kalaycı..


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.