booked.net
 
 

 

Damat

 Tuğlayı Peker çekti... - 23/05/2021





Serdar Kılıç
E-Posta
Uğur Mumcunun katlinden sonra , yaptığı görüşmede, -suçluların bilinmesine rağmen-, tahkikatın yavaşlığından yakınan" çekin tuğlayı gerçekler ortaya çıksın" diyen eşi Güldal Mumcuya, Mehmet Ağar'ın, "çekersek duvar yıkılır" dediği biliniyor...
ülkenin en önemli araştırmacı gazetecisi arabasında "istihbarat teşkilatı" işi olduğu ayan beyan olan bir düzenekle havaya uçuruluyor ve tespit edilen failler ortaya çıkarsa "duvar " yıkılıyor..
Ne duvarı, kimin duvarı, koca TC , Hükümet merkezinde bir vatandaşının katlinin faiillerini bulup açıklanırsa, hangi duvar neden yıkılıyor, daha da tuhaf olanı, bu kadar önemli olan bir duvar, bir tuğla çekilmesi ile nasıl yıkılıyor?.. Tuğla mı çok önemliydi, duvar mı çok gevşekti..!!!
Aradan yıllar geçti, tuğla çekilmedi, duvar yıkılmadı ve yakın tarihimizin en önemli siyasi cinayetlerden biri , diğerleri gibi- sis perdesinin ardında kaldı..!!!
Bugün, yeraltı dünyasının- son dönem iktidar muhiplerinin en ateşlisi - tanınmış bir mensubu, yayınladığı videolar ile, her dönemin muktedirlerine ve bugünün asayiş konusunda en atak Bakanına çok ağır suçlamalarda bulunuyor..(bir tuğla çekilirse "duvar" yıkılır diyen Ağar da en ağır hücumların muhatabı)
Araya sohbetin seyrine göre başka isimler de katıyor, son olarak bir Başbakanın oğlunu uyuşturucu kartellerinin hükümran olduğu bir ülkede - sevkiyat- için liman kiralamakla itham etti..(gemi işletmeciliği yaptığı için, konu daha da gizem kazanıyor.!!)
Başbakanlık yapmış bir kişi bir nedenle de olsa, iltisaklandırılıyorsa, mesele acilen tahkikatı muciptir..
İçişleri Bakanının iftira ediliyor gerekçesi ile kendini ihbar etmesi doğrudur ama diğer konular da derhal soruşturmaya muhtaçtır..
Orta Asya Türkleri'nin en önemli ve en uzun destanı Manas destanı olarak bilinir.. Peker, "Turan" idealini benimsemiş, "kuracağız kardeşlerim ". diye bitiriyor yayınlarını..
Daha çok konuşacağız diyor, umulur ki, Manas destanı kadar sürmez, (Destan 600.000 mısra), sürerse , ortada adam kalmayacak gibi..!! Dostoyevski'nin "Yeraltından Notlar"ı ile ironik de olsa bir benzerliği var gibi.. İnsan olmak üzerine.....!!
Sonuç olarak, Ağar'ın çekmediği "tuğlayı" Peker çekmiş gibi, " Duvar'ın" akibeti yakında belli olur..!!











Serdar Kılıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.