booked.net
 
 

 

Damat

 Millet ittifak adayını da Bahçeli seçsin..!! - 12/04/2022





Asena Yıldız
E-Posta
Sayın Bahçeli, daha Ak Parti'den ses seda çıkmadan , acul bir şekilde ittifak adayı olarak sayın Erdoğan'ı kamuoyuna ilan etti.
Kaç baharın yoğurdunu yemiş ( son zamanlarda manda yoğurdu tercihinde bulunduğunu söyledi) bir siyaset ustasını , hayatının en kritik seçiminde , adeta emrivaki yapar gibi kamuoyuna takdim etmek biraz tuhaf kaçtı.
Mesele , adaylığı konusunda anayasal engel itirazları değil, bilen biliyor ki, Cumhur İttifakının banisi sayın cumhurbaşkanıdır ve o ne derse o olur.
Aynı zamanda , adaylık işi, Bahçelinin takdirinde bir konu da değildir. Sayın Bahçeli'nin " lütfu ile kerem eyleyip" , ittifaka aday yapma gücü bulunmamaktadır....
Bu gerçeğe rağmen, sadece kendi ittifak içinde değil, muhalif ittifak için de aday siparişi konusunda istekli olduğu anlaşılıyor.
Muhalif algıya göre,; "baraj altı kalmasın" endişesi ile zatına özel kanun düzenlemesi yapılmış iken, millet ittifakına "çürük" olduğu konusunda istihareye dayandırdığı anlaşılan aday açıklaması konusunda baskı yapması, siyasi literatürümüzde hak ettiği yeri alacağı kesin ..
Sayın Bahçeli, millet ittifakı adayı bakımından gereksiz evham yapıyor, aday kim olursa olsun , seçim ortada, her iki ittifak da kılıç üzerinde yürüyor..
Bu saatten sonra , sayın Bahçeli şapkasından bırakın küçük bir tavşan, gergedan çıkartsa dahi bu gerçek değişmez..
Sayın Bahçeli'nin , günden güne ufalanan rızkına Cenabı Allah'ı kefil göstermesi, dünyevi alemdeki çaresizliğin gerçek boyutlarını ortaya koyuyor.
Bundan sonra , millet ittifakı adayını da sayın Bahçeli tayin etse, sonuç değişmez , durum ortadadır.




Asena Yıldız


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.