booked.net
 
 

 

Damat

 Bir elinde güller, bir elinde bomba..!!! - 18/11/2022





Leyla Saygılı
E-Posta
Pazar günü bomba taşıyan bir kadın , Taksim meydanından istiklal caddesine girdi bir banka oturdu yaklaşık 45 dakika talimat bekledi ve sonucunda patlayıcı dolu paketi oturduğu bankın altına bıraktı, önce yürüyerek sonra koşarak uzaklaştı, geride 6 ölü, çok sayıda yaralı (ikisi hala ağır) bıraktı.
Taksim meydanı polis kaynıyor, tatil günleri daha da fazla sayıda ...
Elinde torba , ayağında botlar, kamuflaj pantalonu, başında türban benzeri bir örtü, bazılarına göre peçe de takmış..
Aylardır, kendisine benzer, kolonisi ile İstanbulda yaşadığı söyleniyor..
Sırtında çapraz bağlı bir kaleşinkofu eksik...
Uzun zamandır takip edildiği bilgisi de var..
Katliam mahallinde keşif gezileri de yapmış..
Makyaj malzemesi aldığı yerde de görüntülenmiş..
Taksim civarında, rutin kontrollerde arabası ile geçen kıravatlı kişiler de da polis tarafandan GBT taraması için durduruluyor....
Bu hatun görünüşündeki güven nedeni ile olsa gerek!! şüpheyi çekmeden İstiklale bodoslamadan dalmış, uzun, uzun oturmuş , gül satandan gül almış..
Adeta "gelin beni yakalayın , kurtarın bu yükten" der gibi..ortalık ana baba günü yeterli kalabalık var , ne beklemiş olabilir!!)
Küçük ortak destekli güvenlik bakanı uzun zamandır; teröristlerin köküne kibrit suyu ekildiğini, kalan küsüratların da ayakkabı numaralarına kadar bilgileri dahilinde ve takiplerinde olduğu iddiasında..
Türkiye son yıllarda neredeyse nüfus karakteristiğinin netliğini bozacak kadar yoğunlukta ve çeşitte , yasa dışı göç aldı..
Çatışma bölgelerinden kim giriyor kim çıkıyor veya günlük giriş , çıkışların yoğunluğu ve mahiyetleri belirsiz...
Sınırın hemen dibinde, cihatçı kodlu kadınlı erkekli bir sürü /güruh, koloniler halinde yaşıyor, aralarında, batılı ülkelerin vatandaşları desperadolar (umutlarını kaybetmiş..) da var..
Arap Baharı, komplosunun bölgeye- geleceğe dönük- en tehlikeli maliyeti, nesebi belirsiz ve suça bulaşmış bir neslin çoğalma faaliyeti içinde oluşu..
Türkiyenin de bunlardan ne kadarını muhacir kisvesi altında aldığı belirsiz.., Ama önüne geleni içeri almak ile Ensarlığın ne kadar ilgisi var, tartışılır..
Teröristlerin ayakkabı numaralarını bilmek , tamam da yetersiz, kadın teröristlerin sütyen bedenlerini ve makyaj tercihleri de envantere alınmalı, yoksa durum giderek tehlikeli bir hal alıyor...




Leyla Saygılı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.