booked.net
 
 

 

Damat

 Küveytli eşkiyalarıı acilen" deport "edin..!! - 12/09/2014





Emir Danacı
E-Posta
Deport etme,yabancıları ülke dışına çıkarmak anlamında kullanılıyor, diplomatik misyona dahil olmayan kişiler bakımından söz konusu, muhtelif nedenlerle olabilir.ahlaka aykırı davranışlar, sık rastlanılanlardan. Persona non grata, diplomatik teamülde istenmiyen kişi anlamında ve diplomatik misyon mensupları için geçerli bir uygulama , diplomatik faaliyetler bakımından söz konusu oluyor..
Ankarada, Kuveyt büyükelçiliğine mensup kişiler, trafikte sıradan bir tartışma sonucu, hava kuvvetlerimizin seçkin kurmay pilotlarından bir binbaşıyı, kamera kayıtlarına göre acımasızca darp ettiler.. görgü tanıkları, Kuveytlilerin dört kişi olduklarını ve tek başına olan binbaşıyı, yerde, yüzünden tekmelediklerine tanıklık yaptılar..
Daha sonra sığındıkları bankadan, halkın tepkisi yoğunlaşınca ancak polis marifetiyle çıkarılmışlar..Bu kadar vahşete rağmen, ucuz kurtulmuşlar, polis gelene kadar, pantolonlarıını kaybetmeleri de ihtimal dahilindeydi.. kuveyt netice itibarıyle, sıradan bir şeyhlik, petrol zenginliği ile şımarmış bir yönetim tarafından sömürülüyor, diplomat kılığında gönderdikleri zibidilerin çapı da ortada, esas sorun, bu cesareti nereden buluyorlar, dünyanın başka bir başkentinde bu taşkınlığı yaparlarsa başlarına olmadık işlerin geleceğini iyi bilirler,IMF başkanı Kahn, ABD'de adi suç şüphesi ile uçaktan indirildi elleri arkadan bağlı olarak saatlerce teşhir edildi,diplomatik ayrıcalıklığı ve bağışıklığına rağmen,ensesinden tutup, tavuk hırsızı gibi yargının önüne çıkardılar ve içeri attılar.. Erdoğan, Nato zirvesinde, Obamadan, cemaatin hocasının, ABD'den "deport" edilmesini istedi..muhtemelen yasal olmayan dinlemeler ile aile mahremiyetine girildiği şikayetinde bulundu, Obamanın meseleyi, "çarşaf üstünde tarhana kurutur gibi" zamana yayacağı anlaşılıyor,belge v.s istemiş, Ankaradaki darp olayı, güvenlik kameralarında bütün çıplaklığı ile ortada.. kuveytli zibidilerin, bu densizliği karşılılksiz kalmamalı, Kuveyt üzerinden , kayıt dışı para trafiği dahil bir sürü dedikodu ortalarda uçuşurken acilen sınır dışı edilmeleri gerekir..


Emir Danacı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.