booked.net
 
 

 

Damat

 Eğitim - 29/02/2012





Nesrin Sekban
E-Posta
4+4+4+4...........

Daha kaç tane "4" ekleyeceğiz bu eğitime acaba Sayın Bakan, hala en uygun formül bulunamadı mı?Neye hizmet ettiğini anlayamadığımız(!) bu değişimlerin kaç nesli harcadığını hiç hesapladınız mı?
Eğitim sisteminde yapılan ufacık bir değişiklik bile aşağı doğru yani okullara, sınıflara, öğrencilere yansırken nasıl bir çığ haline gelir biliyor musunuz siz? Hiç sınıflara inip baktınız mı? Şimdi "Müfettişlerimiz inceliyor." diyeceksiniz ama müfettişlerinizin yeterliliğinden emin misiniz?Teftişlerinin sonunda oluşturdukları raporların içeriğinin hangi tip ağırlamalarla belirlendiğinin farkında mısınız?
Şimdilerde bir akıllı tahta seferberliği başlattınız.Bunu da büyük bir yenileşme olarak halkımıza sunuyorsunuz.Akıllı tahtanın bugün pek çok alanda dünyadaki pek çok ülkeden daha yetersiz bir eğitim sistemine sahip Amerika'dan çalıntı ve onlar tarafından bile terk edilmiş bir sistemin parçası olduğunu da anlatsanıza halkımıza.
Her şeyi anlatın, herkese anlatın da bakalım ne diyecekler.Akıllı tahtaları aldığınız firmalara da açıklamalarınızda yer vermeyi unutmayın.
Ha bir de, çocuklarımızla oynamayın."İlahi adalet" diye bir şey var bilirsiniz.Bu oyuncak ettiğiniz eğitim sisteminde yetişen gençler, bir gün intikam almaya kalkarlarsa ne olur.Bunu da düşünün.


Nesrin Sekban


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.