booked.net
 
 

 

Damat

 VALİ DE BA - 08/11/2014





Adaletli Yargıç
E-Posta
Validebağ korusunda şu sıralar bir zorlama yok gibi. Ancak Sayın Üsküdar Belediye Başkanı etrafında dans eder vaziyette.
1-Korunun yanındaki alanı yeşil alandan dini tesis alanına çevirdi mi? çevirdi.
2-TV de Sayın Şirin Payzın hanımefendinin programına çıkıp yürütmeyi durdurma kararındaki maddi hataya sığınıp ''burası 197 nolu parsel dir. kararda başka parselden bahsediliyor.'' dedi mi? dedi.
3-Ayrıca bu dava İBB ye karşı açılmış dava beni bağlamaz dedi mi? dedi.

Şimdilerde yine halkımızla savaş halinde, Üsküdar Belediye Meclisinde geçen hafta konu tekrar gündeme geldi. Ancak Sayın Başkan samimiyetten uzaktı. Mecliste yaptığı konuşmada yapılacak olan tesisisin 300 m2 olarak sınırlandırıldığını söyledi ve kendisinin iyi bir Avukat olduğundan bahisle ''kararlar bizi bağlamaz'' yer ve muhatap açısından bizimle ilgili değil dedi.
Ancak iyi bir Avukat olup Hukuk unutulunca, adı geçen yerin Üsküdar sınırlarında olduğunu ve dolayısıyla sorumluluk alanında bulunduğunu da unuttu. Ayrıca, ''Zaten mahkeme yürütmeyi durdurma kararını da kaldırdı'' diyerek, kararda bahsedilen yerin şu anda inşaat yapılan yer olduğunu da tasdik etmiş oldu. Buyurun birde buradan yakın.
Belediye Başkanlarının çoğu bölgelerinde birer kraldır.
Her krallıkta kraldan çok kralcılar da vardır. Ancak burada; KRAL ÇIPLAKTIR.


Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.