booked.net
 
 

 

Damat

 Seçim değil, Cumhurbaşkanı'nın güven oylaması..!! - 13/08/2015





Nalan Duygulu..
E-Posta
Cumhurbaşkanı, muhtarlarla artık mutad hale gelen Külliye sohbetinde, seçim ve seçim tezahüratları arasında, Başbakan için, "ilkelerde uyuşma olmazsa, intihar edecek hali yok" mealinde konuşmuş.

İlke dediği AKP parti programı olsa gerek; zaten, AKP müzakerecileri de "tarihsel süreç" itibarıyla tamamen farklı sosyo/politik damarlardan geldiklerini vurguladılar.

Özetle, "olmayacak duaya amin" demenin zorluklarını yaşadıklarını sürekli ihsas ettiridiler. Bir başka ifade ile " dostlar alışverişte görsün" durumu vardı. Burada dostlar, 'seçmen'e denk düşüyor.. Sonuçta son görüşmeden de sadre şifa bir sonuç çıkmadı ve uzun zamandır kamuoyuna yapılan çin işkencesi sona erdi.

Tekraren yapılacak yeni seçimin temel muhatabı, artık, seçim sonrasındaki süreci tekrar seçime zorlayan , Cumhurbaşkanı olacak.

Blackjack adlı popüler kumar oyununda, oyuncular kasaya karşı oynar, birbirlerinden kazanmaz, kasaya karşı kazanır veya kaybeder. Yeni seçimde kasa, seçim sandığı ve Cumhurbaşkanı, seçim sandığını ortaya koydu.

Akp dahil bütün partiler Cumhurbaşkanı'na karşı oynayacak. Bu seçim partilerin seçimi değil, Cumhurbaşkanı'nın güven oylamasıdır...


Nalan Duygulu..


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.