booked.net
 
 

 

Damat

 Su uyur, düşman uyumaz..!!. - 10/08/2016





Hasan Akpınar
E-Posta
15 Temmuz kalkışmasına duyulan tepkiler devam ediyor, meydanlar , demokrasi nöbetleri ile dolup taşıyor,, toplum teyakkuz halinde, üzerine düşenin fazlasını yapıyor.. ..
Devlet, bünyesindeki tahribat ile ilgili bir taraftan hasar tespiti yaplmaya çalışıyor, bir taraftan da, eksik,ziyade tasfiyeler gündemde, kurunun yanında sadece yaş değil," ne varsa" yanma tehlikesi var,, göz gözü görmüyor. bütün devletin kılcal damarlarına kadar ,adeta enfekte olmuş "kanın" temizlemesine çalışılıyor.. Ergenekon davaları sürecinde, "barsak temizliğine" niyet edenlerin, devlet'in kanının zehirlenmesine önayak oldukları gerçeği karşısında, hiç olmazsa bu defa yanılmamaları temenni edilir.:
Önümüzde, meşakkatli bir restorasyon dönemi olduğu gerçeğine parlel olarak , güvenlik sorununun göz ardı edilmemesi de, aciliyetini koruyor.. Karşılıklı geçmiş olsun ziyaretleri, iade-i ziyaretler v.d protokol faliyetleri sürerken, güneydoğu hareketlenmeye başladı, artan sayılarda şehit haberleri geliyor..
Terör uzmanları, istihbarat zaafiyetinin had safhada olduğu ve bu hususun olası kayıpları etkileyeceği uyarısında bulunuyorlar..
....
"Çölemerik, Nuh.. gibi", yerleşim yerlerinin isimlerini ve idari yapılanmaları değiştirmenin ( iller ve ilçelerde yapılan değişiklik..) , sadre şifa tedbirler mahiyetinde olmadığı, yakın tarihteki tecrübeler ile sabit..
"Hakimiyet milletin" tamam," en büyük asker bizim asker" tamam.. ;
Zaman, ihmal edilen görevleri telafi etme zamanıdır..


Hasan Akpınar


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.