booked.net
 
 

 

Damat

 Muktedirlerin mağduriyeti..!! - 13/12/2016





Nurdan Balcı
E-Posta
Her terör olayından sonra ki, nerdeyse kitlesel kıyamlara dönüşüyor-, iktidar kanadı hep üçüncü taraf pozisyonunda... Bir tarafta teröristler, diğer tarafta mağdurlar ve ayrı bir tarafta da sürekli bir mazeret ve mağduriyet hali içinde iktidar ve yandaşlar var.

Sıradan vatandaşlar, teröre muhatap oluyor, güvenlik güçleri bölükler halinde katlediliyor, hesap veren yok, işin tuhafı, hesap soran da yok.. !! Neredeyse , iktidarı elinde tutanlar teselli edilecek, üslup bu.
İktidar sözcüleri, her elim olaydan sonra," milletimiz ayağa kalktı, teröre karşı birlik beraberlik sergiledi" retoriğine sığınıyor. Bu millet, terörden önce, Dolmabahçe parkında yan gelip yatmıyordu ki, ayağa dikilmiş olsun, her zaman ayakta, üzerine düşen fedakarlığı fazlasıyla yapıyor ( 15 Temmuzda da sizin iktidarınızı kurtardı..) da görev başında olanlar ne yapıyor.

Sözcüleri, ölü yaralı sayısı hakkında bilgiler veriyor, hastahane ziyaretleri yapılıyor, katliam yapılan yerler ziyaret ediliyor v.s..
Bol keseden, şehit ünvanları da, acıları hafifletmek için, istismar ediliyor.

Öyle bir durumdayız ki, vatandaşlar olarak, neredeyse, iktidardakilere, "olur arkadaşlar böyle şeyler, üzülmeyin, zaten herkes size düşman, siz kendinize mukayyet olun, biz, nasılsa, öyle, böyle idare ederiz.!!." yollu, cesaret aşılaması yapacağız...

İktidar denen güç, bu kadar mazlumiyeti kaldırır mı? Muktedirler için, bu ne menem bir mağduriyettir?!




Nurdan Balcı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.