booked.net
 
 

 

Damat

  Gazeteciliğin bittiği yer..




Hıncal Uluç
05.09.2012
E-Posta
Gazeteciliğin bittiği yer.. Bu anımı kaç kez yazdım. Galiba bin kez daha yazacağım.. Yıl 1957!.. Ankara'da yayınlanan Yeni Gün gazetesinde işe başladık, Öcal Ağbim, Ahmet (Kışlalı). ben.. Deneyim sıfır.. Cihat Baban Genel Yayın Müdürü.. M. Ali Ağabey (Kışlalı) Yazı İşleri Müdürü.. Kadro nerdeyse sıfır.. Ben spor sayfasına bakıyorum, amatör gençlerle.. Yaşar Güngör, Güneş Tecelli, Kurthan Fişek, Başkurt Okaygün.. (Amatörlere bakar mısınız?.)
Ankara'da her yere bu amatörlerle yetişmeye çalışıyoruz. Sadece futbol değil, tenisten eskrime, binicilikten, haltere, ne kadar spor varsa.. Basket, voleybol, atletizm Allahın emri.. Ana sporlar zaten..
Ne var ki, sporun merkezi İstanbul.. Orda muhabir tutacak gücümüz yok.. İstanbul'un o yıllardaki üç büyüklerinden Yeni Sabah'ın spor şefi, Nezih Ağabey.. (Demirkent). Dayım Necati Bilgiç de spor istihbarat şefi.. Nezih Ağabey izin verdi, ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2012/09/05/gazeteciligin-bittigi-yer
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.