booked.net
 
 

 

Damat

  Olanı doğru anlamak lâzım




Fehmi Koru
29.03.2012
E-Posta

Ergenekon’ ile ilintili ‘İnternet Andıcı Davası’ndan tutuklu yargılanan eski Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un bu durumu kabullenemediği anlaşılıyor. Katıldığı her duruşmadan alışılmadık tavırlarına dair haberler geliyor.
Son duruşmada sorulanları beğenmeyip izinsiz salon dışına çıkmış; arada habercilerin duyacağı biçimde “Nerede eski Genelkurmay Başkanları, neden karargâhtan kimse gelmemiş?” diye serzenişte bulunmuş İlker Başbuğ...
Mahkemelik olmak, yargıç karşısına çıkmak herkesi tedirgin eder; en önemli koltuktan yeni kalkmış bir ......

Kaynak : http://www.stargazete.com/yazar/fehmi-koru/olani-dogru-anlamak-l-zim-haber-438453.htm
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Pamuk ipliğine bağlı demokrasi


Sevda Ezineli
Koru Demokrasimize haksızlık etmiş,hiçte panuk ipliğine bağlı değil, dünyada sandık demokrasisinin en yüksek seviyede işlediği,gerek katılım oranları bakımından gerekse sonuçlarının yönetime tereddüsüz yansıması bakımından en önde gelen ülkelerden biri Türkiye. Üstelik,sandık demokrasisi geleneği,1950 'den bu yana tıkır tıkır çalışıyor, sandığa giren iktidarı alıyor, darbeler , muhtıralar biraz da iktidarı kullananlar ile ilgili. AKP'ne de kafa atmalar oldu ama ,sadece iktidarının perçinlenmesine yaradı,danışıklı e-muhtırayı saymıyorum. Başbuğ'un tutumu konusunda haklı,ya savunmasını mevcut hukuk düzeninde yapacak,ya da bu yargıyı kabul etmiyorum ,ne karar verirseniz verin diyecek, dünyada bu tür yargılamaların seyri böyle oluyor..
Hilmi Özkök gelse ne olur,Büyükanıt gelmese ne olur,Kıvrıkoğlu,Aslanlı kapının arkasından zamanın siyasi iradesine saydırıyordu, bırakın Silivriye gelmeyi,beni de alırlarmı korkusu ile yaşıyor muhtemelen.
Bu dönem,garnitürleri saymazsak, askerin yargılanma dönemi...


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.