booked.net
 
 

 

Damat

 IŞİD PKK'yı meşrulaştırıyor.!!. - 20/10/2014





Haydar Savaşçı
E-Posta
İŞİD,'in gerçek rolü ortaya çıkıyor... ABD, Kobaniyi kuşatan İşid'i bahane ederek, PYD ile anlaştığını ve silah dahil diğer lojistik desteğe başladığını resmen açıkladı.. cumhurbaşkanı," PYD ve PKK eş değerde terör örgütleridir", açıklmasını yaptıktan sonra gelen bu açıklama, İnönü'nün dediği gibi, büyük devletlerle yatağa girmenin ne kadar riskli olduğunu gösterdi..
Fotoğraf netleşmeye başladı, Esed'i devirme oyununun arkasında, sözde batı kürdistanı denilen bölgeyi otonomlaştırarak sözde kantonlar haline getirmek var..
kuzey Iırak,ABD ve diğer emperyallerin Irak'i sudan sebeblerle işgali ve yağmalamasının ardından bölgesel yönetim olarak kontrollü bir bağımsızlaşma sürecine girdi, şimdi, sırada, güney sınırlarımızın mücavir alanı olan bölge var, Suriye'nin demokrasiye acilen ihtiyaç duyduğuna dair gaipten haber alan güçler, Suriye'yi harabe haline getirirken kürt nüfusun yoğunlukta olduğu bölgeye farklı bir projeyi uyguladılar. sözde kantonal yönetim modellerini ilan ettiler ve fiilen uygulamaya koydular. Başbakan akillerle, satlerce süren- imralıdaki teröristin konforu üzerine- toplantıyı yaptığı esnada ve de tam da cumhurbaşkanı, pkk ve pyd'yi terör örgütü olarak eşdeğerde olduklarını açıkladığı sırada, abd pyd'yi meşrulaştırdı,eş zamanlı olarak, ırak'ın yeni başbakanı Haydar Bağdadi de, -pkk'ya karşı müdahalede bulunmayın, onlar işide karşı savaşıyorlar- diyerek Türkiye'yi uyardı, yakında terör örgütü listesinden çıkarılması da gündeme gelebilir.. Bu arada, iran özel kuvvetler komutanlarından birinin, bölgede işide karşı savaşan güçleri organize ettiği ortaya çıktı, İran da işin içinde,,işid'in nasıl bir ingiliz anahtarı olduğu ortaya çıkıyor.. bunun bir diğer ifadesi, sözde kantonal yönetimin daha önce kuzey ırak bölgesel yönetimi örneğinde olduğu gibi ayrı bir yönetim olarak meşruiyet kazanmakta olduğu hususudur. İngiliz anahtarı, önemli bir alettir, ölçüye göre sıkıştırmanın yanında gevşetmeye de yarar.şimdilik, kuzey ve batıdan, Türkiyenin güneydoğusunu kuşatıyor.. anglo amerikan yağmacılığı, Türkiye üzerinden, yeni bir ortadoğu(enerji planlaması yapıyor.boğaz kıyısında, akiller ve yetkililer bizim terörist mahkum ne olacak derdindeler,Bu devirde, meleklerin cinsiyetini tartışmak gibi bir şey..


Haydar Savaşçı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.