booked.net
 
 

 

Damat

  Özgürlük düşmanlığı ve zihniyet




Ali Bayramoğlu
23.06.2012
E-Posta

Dünya insanın sandığından ve umduğundan hızlı değişir... İçinde yaşadığımız çağ, örneğin. 1960'lardan bu yana yaşanan değişim; siyaset, kültür, teknoloji, etik, yaşam standardı, düşünce, sanat gibi konularda, son 200 yılda yaşanan tüm değişimlerden daha etkili, daha çabuk, daha altüst edici oldu.
Dünyanın, değişirken insanı değiştirmesi de kaçınılmaz. İnsanın "açıklama araçları"nın, "ideolojik cihazları"nın yeni girdilerle anlamsızlaşması, mevcut bilgilerinin yeni bilgi ve bulgularca aşılması kaçınılmaz.
Bırakın kültürel, sosyal, politik sahayı; fizik, fiziki antropoloji, uzay konularında bile dünün usta bilginlerinin bulguları bugün aşılmış, bilim tarihinin parçaları haline gelmiş durumda.
Tarih; bilimin öyküsüyle, ......

Kaynak : http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=32932&y=AliBayramoglu
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Bu kadar soyutlama fazla !...


Keriman Savar
Seni de hedefe koydukları anlaşılıyor. Demokrasi,toplumsal talep ,merkez,periferi,çoğulculuk v.s gibi konularda ,fazla soyut kalıyorsun ,aynı cephede olduklarının yararcı olduklarını da geç anladın,senin toplum tasavvurunla,adına konuştuğunu zannettiklerinin toplum projeleri arasındaki farkı her vesile ile yeniden keşfediyorsun, Bu kadar senedir bu işlere kafa yoruyorsun ,varsayalım iyi niyetlisin ,en azından yarar nargilesinden nefes çekmiyorsun,ama artık bir karar ver, kaşifmisin ,misyonermisin yoksa, hasbi demokratmısın... !!!


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.